Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «To θέμα της Μενεγάκη είναι γελοίο»

 Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «To θέμα της Μενεγάκη είναι γελοίο»
Πόλεμο δέχεται από τα media η Ελένη η Μενεγάκη, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε πως δέχεται επίδομα από τον ΟΓΑ λόγω τριτεκνίας.

Συγκεκριμένα από το 2008 η βασίλισσα της πρωινής ζώνης και μέλλουσα και της μεσημβρινής, έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο Μελισίων προκειμένου να προωθηθούν στον ΟΓΑ και να λαμβάνει ένα οικονομικό επίδομα της τάξεως των 1800 ευρώ το χρόνο.

Βέβαια εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη που με πολύ έντονο ύφος χαρακτήρισε το γεγονός αυτό και την Ελένη Μενεγάκη.
«Είναι για λύπηση, δεν χρειάζεται σχολιασμό. Είναι γελοίο. Άλλο τι έχει δικαίωμα να κάνει ο καθένας και άλλο πως φαίνεται σε μια κοινωνία» είπε και πολύ επικριτικά.
Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής Πολύ μπλα μπλα, όπου μόνο η Όλγα Λαφαζάνη πήρε θέση και υπερασπίστηκε την Ελένη Μενεγάκη. Λίγο μετά, κάπως πιο ουδέτερη, όπως οφείλει και να είναι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, εξέφρασε και την δική της άποψη λέγοντας πως απ'τη στιγμή που πληρώνει τους φόρους της και είναι σε όλα νόμιμη γιατί να μην λάβει το σχετικό επίδομα;
Πηγή: fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου