Αποκαλύψεις για την ημέρα θανάτου του Michael Jackson

Στην δεύτερη ημέρα των καταθέσεων στη δίκη του dr Conrad Murray για τον θάνατο του Michael Jackson, ο πρώην επικεφαλής της ασφάλειας του «βασιλιά» της pop αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την ημέρα του θανάτου του M. Jackson.

Ο Faheem Muhammad ανέφερε στην κατάθεση του ότι τα μεγαλύτερα παιδιά του Michael Jackson τρομοκρατήθηκαν από την θέα του άψυχου σώματος του πατέρα τους. Ο ίδιος τόνισε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον C. Murray ο οποίος ήταν πανικοβλημένος και αμέσως έτρεξε στο δωμάτιο του M. Jackson. Εκεί αντίκρισε τον Murray και ακόμη έναν φρουρό, και τα δύο μεγάλα παιδιά του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, η κόρη του Jackson ήταν πεσμένη στο πάτωμα και έκλεγε και ο γιος του Prince ήταν σε κατάσταση σοκ. Ακόμη, ο αρχηγός της ασφάλειας του Jackson κατέθεσε πως ο Murray ρώτησε εκείνον και τον άλλο φρουρό αν γνωρίζουν πώς να δίνουν πρώτες βοήθειες.

Ένας δεύτερος μάρτυρας ανέφερε πως ο dr Murray τηλεφώνησε πρώτα σε έναν βοηθό του τραγουδιστή και έπειτα τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες.

Στο κατηγορητήριο εις βάρος του dr Murray, αναφέρεται πως ο γιατρός όχι μόνο προκάλεσε το θάνατο του τραγουδιστή, χορηγώντας του ένα ισχυρό αναισθητικό και άλλα ηρεμιστικά φάρμακα, αλλά και ότι αμέλησε τη φροντίδα του Michael Jackson και δεν κάλεσε εγκαίρως βοήθεια.

Οι κατήγοροι του Murray ανέφεραν στην δίκη πως ο γιατρός βρήκε τον Jackson αναίσθητο στις 11:56 το πρωί της 25ης Ιουνίου του 2009 και στις 12:13 τηλεφώνησε σε ένα βοηθό του Jackson, τον Michael Williams. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο Williams, τηλεφώνησε στον Murray στις 12.15 και ο γιατρός του είπε πως ο Michael Jackson είχε μια «κακή αντίδραση». Ο ίδιος ανέφερε πως δεν του ζητήθηκε να καλέσει τις πρώτες βοήθειες και ο Murray του είπε να μεταβεί αμέσως στην έπαυλη του Michael Jackson.

Το πρώτο ασθενοφόρο κλήθηκε στην έπαυλη του Jackson στις 12.20 και είχε ήδη φθάσει, όταν στο σημείο έφθασε ο M. Williams. Ο Williams πήγε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα ανακοινώθηκε πως ο Jackson είναι νεκρός, και όπως κατέθεσε, ο C. Murray του ζήτησε να τον μεταφέρει πίσω στην έπαυλη για να πάρει μια κρέμα που ήταν στο δωμάτιο του M. Jackson και δεν θα ήθελε ο τραγουδιστής να μάθει ο κόσμος για αυτήν. 

Οι κατήγοροι εικάζουν πως ο C. Murray ήθελε να «εξαφανίσει» στοιχεία από το δωμάτιο του Michael Jackson.

Την Τετάρτη κατέθεσε και μια δικηγόρος, η οποία είχε αναλάβει το συμβόλαιο του C. Murray, και η οποία δήλωσε πως ο dr Murray την είχε διαβεβαιώσει πολλές φορές, τις ημέρες πριν από τον θάνατο του Jackson, για την καλή υγεία του τραγουδιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου