Ανοιχτή επιστολή από αγανακτισμένο πολίτη στα ΜΑΤ!

Μια κοινωνική επανάσταση βρίσκεται προ των πυλών… Έλληνες εναντίον αυτών που τους έκλεψαν...
τα όνειρα τους και τους ποδοπατούν καθημερινά την αξιοπρέπεια τους… Έλληνες εναντίον Ελλήνων…

Οι άνδρες της αστυνομίας και τα ΜΑΤ θα κληθούν για ακόμη μια φορά να προστατεύσουν μια «σύννομη;» κυβέρνηση από τα αποτελέσματα των αντισυνταγματικών και παράνομων μέτρων της… Και ένας αγανακτισμένος επώνυμος Έλληνας αναγνώστης κάνει έκκληση στους αστυνομικούς, αυτή τη φορά, να διαλέξουν το σωστό στρατόπεδο…

Η επιστολή:
Σύντομα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με διαδηλωτές. Με ανθρώπους της εργασίας, με φοιτητές, με άνεργους, με συμπολίτες σας, που θα αποφασίσουν να διαμαρτυρηθούν για την αξιοπρέπειά τους, για τη ζωή τους, για την πατρίδα.

Πριν χτυπήσετε με την κτηνώδη βία που επιδείξατε στο παρελθόν, αναλογιστείτε καλά ποιον υπηρετείτε, που ορκιστήκατε πίστη, ποιο εθνόσημο φοράτε, σε ποιο λαό και έθνος λέτε ότι ανήκετε.

Σκεφθείτε καλά, εάν σας τιμά να εκτελείτε εντολές μιας κυβέρνησης που ξεπουλά την πατρίδα, το λαό και δεν έχει εδώ και καιρό καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση.
Σκεφθείτε καλά, εάν σας τιμά από Αστυνομικοί να καταντάτε, γιατί περί κατάντιας πρόκειται, μπράβοι μιας ανεθνικής και αντιλαϊκής ολιγαρχίας, που σας έχει πιο κάτω και από τα σκυλιά της.
Σκεφθείτε καλά, εάν σας τιμά να εξαντλείτε την οργή σας πάνω σε άοπλους διαδηλωτές, σε γυναίκες, σε παιδιά, σε ηλικιωμένους.

Σκεφθείτε καλά και ό,τι άλλο περάσει από το μυαλό σας…
Αλλά κάντε τον κόπο να σκεφθείτε…
Σύντομα ο λαός θα είναι στους δρόμους να αγωνιστεί για Εθνική Ανεξαρτησία, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Δικαιοσύνη. Κάντε τον κόπο να σκεφθείτε…

Πηγή: roadrunnuertime.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου