Φοβερό: Πασίγνωστη μοντέλα κάνει σέξ πάνω σε Μαρίνα. Η αποκάλυψη!


Αλήθεια! Πώς χαρακτηρίζουν την μοντέλα την "μαρινάτη" όσοι την γνωρίζουν; Είναι αυτό που λέμε η “τύπισσα”, το “τυπάκι”, η cool γκόμενα που τα παίρνει όλα ΧΑΛΑΡΑ. Συναντάται σε clubάκια, συνήθως με ένα τσιγάρο στο χέρι καθώς και με αρκετούς άντρες γύρω της να την περιτριγυρίζουν παίζοντας τον ρόλο του φυτού (αν είναι και μαλάκες ίσως να πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες μαζί της). Προτιμάει: Άντρες πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία με λεφτά και αυτοκίνητο, κατά προτίμηση ανεξάρτητους από γονείς και υπόλοιπους συγγενείς. Είναι η... Βικτώρια Σίλβστέντ.

H πρώην Playmate που δε μασάει και μας δείχνει ότι παρασύρεται απο τις ορμές και τις ορμόνες της...Τι να πώ...Η υψομετρική διαφορά με τον καλό της είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής όπως και η διαφορά ηλικίας. Η Βικτώρια είναι πια 38 και ο τυπάκος, που έχει ελληνικές ρίζες παρακαλώ είναι κοντά στα 50...Ακμαίος αν και πυγμαίος.

Κι εγώ που νόμιζα ότι ο πυγμαίος ιπποπόταμος είναι ένα απο τα 100 είδη που κινδυνεύουν απο εξαφάνιση; Τσούπ...Νάτος ο ένας...πετάχτηκε απο το νερό...Το κορίτσι μετά την "σπάτουλα", χαλάρωσε και είπε να περπατήσει και να παέι να πιεί μια μπυρίτσα...Αυτά είναι τα καλύτερα. Ε με τόση ζέστη και υγρασία επιβάλλεται...λέμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου