“Ροντέο” κάθε μέρα η βουλή! «Αντε γ…. Όπου σε βρίσκω θα σε γ….» !!!! είπε ο Τσώνης στον Ροντούλη!


«Αντε γ…. Όπου σε βρίσκω θα σε γ….» !!!! 
Άγριος καυγάς Τσώνη – Ροντούλη
Απίστευτο επεισόδιο, με βουλευτές να ανταλλάσσουν χυδαίες εκφράσεις σημειώθηκε για μια ακόμα φορά στο εντευκτήριο της Βουλής το οποίο όπως πάει θα μετατραπεί σε ρινγκ, μεταδίδει το Πρώτο Θέμα.
Πρωταγωνιστές, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Τσώνης και ο συνάδελφός του του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης που λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.
Αναλυτικά, όταν ο κ. Ροντούλης εμφανίστηκε στο εντευκτήριο, παρέα με τους κ.κ. Παύλο Μαρκάκη και Αγγελο Κολοκοτρώνη, τον περίμενε ο κ. Τσώνης ο οποίος ήταν εξοργισμένος για τα περί «γομαριών»! Αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας «Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία. ‘Αντε γ…. Όπου σε βρίσκω θα σε γ…. Θα σε πλακώσω, ακόμα και αν δεν μπορώ θα σε πλακώσω», είναι μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Οι δύο άνδρες θα είχαν πιαστεί στα χέρια αν δεν επενέβαινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρηγόρης Νιώτης που τους είπε «Σας παρακαλώ κύριοι. Ηρεμήστε. Το θέμα είναι θεσμικό και όχι προσωπικό». «Προσωπικό είναι», επέμεινε ο κ. Τσώνης, ενώ ο κ. Ροντούλης ακούστηκε και αυτός να απαντά στα «γαλλικά».
Το επεισόδιο έληξε λίγα λεπτά αργότερα αλλά όλοι περιμένουν μια νέα έκρηξη καθώς το κλίμα στην Βουλή είναι… τεταμένο.

1 σχόλιο: