Η νέα ομάδα του Πρωινού ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα εμφανίζονται καθημερινά από τις 17 Οκτωβρίου στο «Πρωινό ΑΝΤ1»!
Με τέσσερις βασικές ενότητες, νέο χαρακτήρα, ύφος και δομή, η νέα παραγωγή θα ξεκινά στις 07.00 και θα ολοκληρώνεται στις 13.00.

Η πρώτη ενότητα είναι ενημερωτική με την πρώτη «καλημέρα» να τη λέει ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος και θα δίνει το στίγμα της επικαιρότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, με καλεσμένους, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας. Μαζί του θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Ντόρα Κουτροκόη, η Χριστίνα Τσιόκρη κ.ά.

Ακολουθεί η ενότητα της αστρολογίας με τη Λίτσα Πατέρα, η οποία θα «καθοδηγεί» τους τηλεθεατές με τις προβλέψεις που θα καλύπτουν αναλυτικά ακόμα και κοινωνικά θέματα και τη σκυτάλη θα παίρνει η ενότητα της μαγειρικής με οικοδέσποινα την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η σεφ θα παρουσιάζει συνταγές, ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, εύκολες και πρακτικές λύσεις.

Στην τελευταία ενότητα, θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου σε ένα magazino με ανάλαφρη διάθεση, χρηστικές συμβουλές και πολλή ψυχαγωγία. Το δίδυμο θα επιχειρήσει να τραβήξει το βλέμμα των τηλεθεατών παρέα με τους Σπύρο Σούλη, Χριστίνα Πολίτη και Αντωνία Καλλιμούκου.

Η νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα φιλοξενείται σε ένα ενιαίο και σύγχρονο πλατό το οποίο είναι άρτια εξοπλισμένο και σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου