«Σε δέκα μέρες θα τον δείτε»!

 
Απόλυτα βέβαιος για αίσια έκβαση στο θέμα του πρίγκιπα εμφανίστηκε σε νέες του δηλώσεις ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως το απόγευμα της Δευτέρας θα υπάρξει εξέλιξη!
Ο... κομιστής του πρίγκιπα μίλησε αυτή τη φορά στη ΝΕΤ στο ημίχρονο του αγώνα Ξάνθη-ΟΦΗ, καθώς ως φίλος του ποδοσφαίρου εκμεταλλεύτηκε και τον ήλιο και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι! Ο Τσάκας τόνισε πως τις επόμενες δέκα μέρες ο πρίγκιπας θα βρεθεί στην Αθήνα και δήλωσε αισιόδοξος για το deal!
Αναλυτικά ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάτι πιο καινούριο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δούλεψε η Σαουδική Αραβία. Μας έστειλε το πληρεξούσιο ο κύριος Πετρόπουλος, το χτενίζουμε και θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις».
Για τον υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του πρίγκιπα: «Απόλυτη αισιοδοξία από την πλευρά μας».
Για το αν έχει σκοπό να επενδύσει λεφτά στον Παναθηναϊκό: «Αν δεν είχε σκοπό να δώσει τα λεφτά, δεν θα έκανε την πρόταση. Υπογραφή του πρίγκιπα σημαίνει λεφτά. Σε δέκα μέρες το πολύ θα έχει τελειώσει».
Για το τελεσίγραφο που είχε θέσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης: «Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, ο κύριος Βαρδινογιάννης τη δουλειά του και θα δούμε τι θα γίνει».
Για τις αλλαγές που πολλοί περιμένουν να γίνουν: «Υπήρξαν αλλαγές και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά δεν στέριωσαν. Αυτό που έρχεται πιστεύω να στεριώσει και θα στεριώσει»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου