Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα εκπροσωπηθεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην Διεθνής Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion, η οποία ξεκινά στις 23/09 το Metropolitan Expo Athens, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Διεθνής Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion ανοίγει τις πύλες της το προσεχή τριήμερο στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα η 7η Διεθνής Έκθεση NOVA ALL Sports Show & Fashion θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo Athens από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου σε δύο χώρους, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 24.000 τμ: του εμπορικού/ εκθεσιακού χώρου (23/9 - 26/9) και του Αθλητικού διαδραστικού Πάρκου (23/9 - 2/10).

Παρουσία  στη 7η Διεθνής Έκθεση θα έχει και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έχοντας το δικό του περίπτερο το οποίο θα περιλαμβάνει πλούσιο πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό του "Άγιαξ" της Ηπείρου, αθλητικά είδη από την Μπουτίκ της ομάδας μας και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι φίλαθλοι της αγαπημένης μας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να ενημερωθούν για την ιστορία μας στο παρελθόν, τις δραστηριότητες μας στο παρόν και τους στόχους μας στο μέλλον.