Υψηλή τηλεθέαση για τον Asthon Kutcher


Η πρώτη εμφάνιση του Ashton Kutcher στην τηλεοπτική σειρά “Two and a Half Men”, που συνοδεύθηκε από το τέλος του χαρακτήρα του Charlie Sheen, είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, που μεταφράστηκε σε εντυπωσιακά τηλεοπτικά νούμερα για τη σειρά.
Ο Charlie Sheen απολύθηκε από την συγκεκριμένη σειρά πέρυσι, και την θέση του στο show, με διαφορετικό όμως χαρακτήρα, πήρε ο γοητευτικός κωμικός Ashton Kutcher.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του “Two and a Half Men”, όπου ο χαρακτήρας του Sheen πεθαίνει και κηδεύεται και ο χαρακτήρας του Kutcher εμφανίζεται, προσέλκυσε 28,7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος για την συγκεκριμένη σειρά, από την έναρξη της το 2003.
Στην σειρά αυτή, ο Kutcher, όπως αποκαλύφθηκε στο πρώτο επεισόδιο, υποδύεται έναν εκατομμυριούχο, ο οποίος είναι άτυχος στον έρωτα και έχει κάνει μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας.
Η εμφάνιση του Kutcher έλαβε θετικά σχόλια και από τους κριτικούς της τηλεόρασης, που ανέφεραν πως η παρουσία του έδωσε αέρα ανανέωσης στην επιτυχημένη σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου