Αλλαγή πλεύσης από τον Brad Pitt

Ο γοητευτικός σταρ Brad Pitt, με δήλωση του, ανέφερε πως αποσπάσματα από πρόσφατη συνέντευξη του σε περιοδικό που αφορούσαν τον γάμο του με την Jennifer Aniston παρερμηνεύτηκαν από μια μερίδα του Τύπου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Β. Pitt παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, στην οποία αναφέρθηκε στον γάμο του με την Jennifer Aniston αλλά και στην οικογενειακή του ευτυχία δίπλα στην Angelina Jolie.
Σύμφωνα με το εν λόγω περιοδικό, ο Brad Pitt αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston, χαρακτήρισε τον πρώην γάμο του «βαρετό». 
Ο 47χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με το περιοδικό, δήλωσε πως είναι «ένας ικανοποιημένος άντρας» από την σχέση του με την Angelina Jolie και δεν δίστασε να συγκρίνει την σημερινή του ζωή με τα πέντε χρόνια συμβίωσης με την Aniston. 
«Κατάλαβα πως αναζητούσα μια ταινία με θέμα μια ενδιαφέρουσα ζωή, αλλά εγώ δεν ζούσα κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι έφταιγε ο γάμος μου με την Aniston. Προσποιούμενος ότι ο γάμος αυτός είναι ήταν κάτι που στην πραγματικότητα δεν ήταν», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Pitt. Ο ίδιος αποκάλυψε πως πέρασε τη δεκαετία του 1990 προσπαθώντας να αποφύγει τη δημοσιότητα.
Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων του, ο Brad Pitt, με ανακοίνωση του υποστήριξε ότι το απόσπασμα της συνέντευξης του σχετικά με την J. Aniston και τον γάμο τους, παρερμηνεύθηκε.
Όπως υπογραμμίζει στην δήλωση του ο Brad Pitt, λυπάται ιδιαίτερα που τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, ενώ χαρακτήρισε την Aniston μια γυναίκα δοτική και χαρούμενη, η οποία παραμένει καλή του φίλη. Δηλώνει μάλιστα πως η σχέση του με την Jennifer Aniston είναι μια σχέση που θα εκτιμά πάντα. Παράλληλα, ο Pitt πρόσθεσε πως αυτό που ήθελε να πει ήταν πως ο ίδιος γινόταν βαρετός και όχι η Aniston.
Ο Brad Pitt, στη συνέντευξη του στο ίδιο περιοδικό, αναφέρθηκε και στην τωρινή σύντροφο του και μητέρα των παιδιών του Angelina Jolie, λέγοντας πως το να δημιουργήσει οικογένεια μαζί της ήταν ένα από τα εξυπνότερα πράγματα που έκανε.
Ακόμη, ο διάσημος ηθοποιός επανέλαβε πως θα παντρευτεί με την Jolie όταν νομιμοποιηθούν οι γάμοι των ομοφυλόφιλων.

Ο Brad Pitt έχει σχέση με την Angelina Jolie για περισσότερα από πέντε χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά. Ο Pitt είχε ενωθεί το 2000 με τα δεσμά του γάμου με την Jennifer Aniston, όμως ο γάμος τους έληξε με διαζύγιο το 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου