Μπορεί η δικαιοσύνη να έκρινε προφυλακιστέο τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ίδιο, καθώς  σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, παρότι αναζητήθηκε από την αστυνομία, είναι εξαφανισμένος!
Ο ΚΟΡΙΟΣ Εξαιρέσεις δεν πρέπει να γίνονται για κανέναν.
Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, δόθηκε σήμα στην αστυνομία να αναζητήσει τον Μάκη Ψωμιάδη, στην οδό Γκύζη 38 στο Παλαιό Ψυχικό, όπου έχει δηλώσει ότι είναι η κατοικία. Ωστόσο, όταν πήγαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν κλειστές πόρτες και φυσικά τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, να είναι άφαντος!
Να σημειώσουμε ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε αφεθεί ελεύθερος μετά τη διαφωνία της εισαγγελέως με τον ανακριτή, αλλά με περιοριστικούς όρους και τη διαβεβαίωση ότι θα διαμένει στην οικία του στο Νέο Ψυχικό. Φαίνεται ότι ο Μάκης, όμως, είχε διαφορετική άποψη και αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση να προφυλακιστεί, επέλεξε να... εξαφανιστεί, κάτι βέβαια που μπορεί να το έχει κάνει εδώ και μέρες.
Για μία ακόμη φορά λοιπόν, ο Μάκης Ψωμιάδης παίζει παιχνίδια με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές...

Το χρονικό της σημερινής απόφασης
Ο τέταρτος κατηγορούμενος που πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών είναι από το μεσημέρι της Τρίτης ο Μάκης Ψωμιάδης. Αυτό γιατί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εξέδωσε βούλευμα με το οποίο ήρε τη διαφωνία που είχε ανακύψει μεταξύ της εισαγγελέως Αθηνάς Θεοδωροπούλου και του 9ου τακτικού ανακριτή Γιώργου Κασίμη, υπέρ της πρώτης.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η εισαγγελική λειτουργός είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση των στημένων, ενώ ο ανακριτής είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 600.000 ευρώ και με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του, δύο φορές ανά μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Τελικά, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας παίρνει το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού και έγινε έτσι ο τέταρτος κατηγορούμενος που προφυλακίζεται μετά τους Αχιλλέα Μπέο, Γιώργο Τσακογιάννη και τον μπουκ Βασίλη Καρακούλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό του βουλεύματος ο Μάκης Ψωμιάδης θεωρείται ύποπτος φυγής και διάπραξης νέων αδικημάτων.
Τώρα πρέπει η αστυνομία να αναζητήσει τον Μάκη Ψωμιάδη και να τον οδηγήσει στη φυλακή καθώς είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την αρχική διαφωνία!