Βρήκαν τον μπελά τους τα Starbucks


Αγωγή, με την οποία ζητεί αποζημίωση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων, κατά της αλυσίδας καταστημάτων καφέ Starbucks κατέθεσε ένας τουρίστας από τη Βιρτζίνια, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η 5χρονη κόρη του βρήκε μία βιντεοκάμερα κρυμμένη μέσα σε μια τουαλέτα υποκαταστήματος της αλυσίδας στην Ουάσινγκτον.

Ο 28χρονος Ουίλιαμ Γιόκι κατηγορεί τη διεθνή αλυσίδα καταστημάτων καφέ, η οποία εδρεύει στο Σιάτλ, για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, αμέλεια, «σκόπιμη πρόκληση ψυχικής οδύνης», πλημμελή τρόπο προσλήψεων, εκπαίδευσης και επιθεώρησης του προσωπικού.

Ο Γιόκι, ο οποίος επισκέφθηκε την αμερικανική πρωτεύουσα μαζί με την οικογένειά του τον Απρίλιο, «κατήγγειλε αμέσως αυτό το προσβλητικό και αποτρόπαιο συμβάν» στον διευθυντή του υποκαταστήματος, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο, όπως αναφέρει αντίγραφο της αγωγής του, το οποίο περιήλθε χθες στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Η αστυνομία εντόπισε την κάμερα που ήταν κρυμμένη κάτω από τον νιπτήρα και θα αναζητήσει δακτυλικά αποτυπώματα, σύμφωνα με τον ενάγοντα, ενώ στη συνέχεια την κατέσχεσε ως αποδεικτικό στοιχείο, όπως αναφέρεται στην αγωγή.

http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου