Η μάχη των «δικεφάλων»


Η μάχη των «δικεφάλων»Έτοιμοι για… όλα είναι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα δείξουν τις προθέσεις τους για τη συνέχεια. Τα πλάνα των δύο τεχνικών.
Αποφασισμένος για το τρίποντο
Όλα για όλα θα τα παίξει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά», αν και δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κοστίν Λαζάρ, θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα του δώσουν ακόμη περισσότερη ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Όσο για τους παίκτες που… αναμένεται να ρίξει στην μάχη ο Λάζλο Μπόλονι;  Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρέσιτς, με την άμυνα να αποτελούν οι ΕτόΜαλεζάςΚοντρέρας και Λίνο. Στην μεσαία γραμμή, παρέα στον Πάμπλο Γκαρσία θα κάνει ο Φωτάκης, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι οι Ίβιτς,Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επιθετικής γραμμής της ομάδας.
Έτοιμη παρά τις απουσίες…
Έτοιμη για τη μεγάλη μάχη με τον ΠΑΟΚ είναι η ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ αν και ταλαιπωρείται από απουσίες σημαντικών παικτών, όπως οι Καφές και Γκέντσογλου, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Έτσι λοιπόν, η ομάδα του αναμένεται να κάνει τα πάντα, έτσι ώστε να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς από την Τούμπα και τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ.
Όσο για την πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ; Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, με αμυντικούς τους ΚοντοέΜανωλάΔέλλα και Καράμπελα. Στην μεσαία γραμμή τις μάχες θα δώσουν οι Μάκος καιΒάργκας, με πιο μπροστά τους ΛεονάρντοΚάρλος και Λυμπερόπουλο και μόνο προωθημένο τονΓκούντγιονσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου