Στη δημοσιότητα η επιστολή του πρίγκιπα Σουλτάν για τον Παναθηναϊκό

Σε ισχύ παραμένει η πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για την αγορά του 54,7% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η δήλωση του Σαουδάραβα βγήκε στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνεται (με κάθε επισημότητα και όλες τις σφραγίδες) το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό. Ο πρίγκιπας τόνισε ότι ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος έχει στα χέρια του το πληρεξούσιο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη διαβιβαστεί στο δικηγορικό γραφείο Κυριακίδη, όπου έχουν κατατεθεί οι ανενεργές μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Η δήλωση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ:

Τζέντα, Σ.Α. 27 Σεπτ. 2011
 
Εξαιτίας του θορύβου που έχει δημιουργηθεί από την προσφορά μας για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών (54,7%) του Παναθηναϊκού, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα:
 
1. Η απόφασή μας έχει παρθεί και η πρόταση μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού είναι σε πλήρη ισχύ.
 
2. Έχουμε ορίσει τον κύριο Παναγιώτη Πετρόπουλο, δικηγόρο, ως τον εξουσιοδοτημένο νομικό εκπρόσωπό μας, ο οποίος αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με τους δικηγόρους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, έτσι όταν ολοκληρωθούν επιτυχώς όλες οι νομικές διαδικασίες, η μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών θα υπογραφεί. Το απαραίτητο πληρεξούσιο έγγραφο συντάσσεται.
 
3. Εφόσον υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες σχεδιάζουμε να επισκεφτούμε την Αθήνα για να ολοκληρώσουμε τη μεταβίβαση.
 
4. Μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών και μαζί με τον κύριο Βλάση Τσάκα και με άλλους συνεργάτες μου, οι οποίοι με συνοδεύουν, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει.
 
Ζητάω την κατανόηση όλων των ανθρώπων οι οποίοι εμπλέκονται και ιδιαίτερα των εκατομμυρίων οπαδών του Παναθηναϊκού για τις πιθανές καθυστερήσεις στη διαδικασία, που ίσως προκληθούν από ζητήματα άσχετα με τον προγραμματισμό μας.
 
Ερχόμαστε με τις καλύτερες προθέσεις για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, γενικότερα.
 
Η Αυτού Εξοχότης, Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νασέρ Α.Ρ. Αλ Σαούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου