Δείτε την «καυτή» εμφάνιση της Pamela στο Dancing with the Stars!

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι θεατές αλλά και οι τηλεθεατές του μεξικανικού ριάλιτι χορού, όταν είδαν την Pamela Anderson να εμφανίζεται ως guest με μια «καυτή» λευκή τουαλέτα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάϊ.

Παρά τα 44 της χρόνια, η άλλοτε σεξοβόμβα απέδειξε ότι έχει ακόμη όλα τα φόντα για να τραβάει επάνω της τα φώτα στο μεξικανικό La Academia, όπως λέγεται το μεξικανικό Dancing with the Stars.

To ζήτημα όμως δεν είναι μόνο ότι τα είδαμε ΟΛΑ (εσώρουχα, επίμαχα σημεία και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς), αλλά και το γεγονός ότι οι φήμες θέλουν την πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch να έχει λάβει δεκάδες χιλιάδες δολάρια προκειμένου να επιδείξει τις ικανότητές της στον… χορό και όχι μόνο.

Στο ινδικό Big Brother όπου εμφανίστηκε πρόσφατα λέγεται ότι πήρε 500.000 δολάρια, ενώ αμέσως μετά σειρά πήραν κι άλλα ριάλιτι στα οποία εμφανίστηκε επ’αμοιβή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο καλός της φίλος Χιου Χέφνερ την έκανε και εξώφυλλο στο Playboy, προσφέροντάς της «αστρονομικά» ποσά.

Τί να κάνει και η Pamela… κάπως πρέπει να βγάλει κι αυτή το… ψωμάκι της. Τι ψωμάκι δηλαδή, αυτή έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής της μια για πάντα… (Το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.star.gr/life_style/108822/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου