Μη χειρουργέ… μη χειρουργέ… μην της τα κόψεις!

Μη χειρουργέ… μη χειρουργέ… μην της τα κόψεις!


Εδώ άλλες κι άλλες κάνουνε αμάν και πώς να αποκτήσουν μεγάλο στήθος, άλλες χαλάνε μια περιουσία στους πλαστικούς και άλλες –ελέω οικονομικής κρίσης- το ρίχνουνε στα κοτόπουλα, αλλά η διάσημη τραγουδίστρια - ηθοποιός δεν τα θέλει τα... «προσόντα» της! Η Jessica Simpson, σκέφτεται λίγο πριν το γάμο της, να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης στήθους. Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, η Jessica θεωρεί πως αν τα πλούσια ελέη της γίνουν μικρότερα, τότε η ίδια θα δείχνει κομψότερη και ωραιότερη μέσα στο νυφικό της.
Όπως αποκάλυψε πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος, «η Jessica θεωρεί πως αν το στήθος της μικρύνει, θα φαίνεται πολύ πιο αδύνατη. Ποτέ της δεν της άρεσε να έχει μεγάλο στήθος».
Η 31χρονη Simpson φαίνεται πως σε αντίθεση με άλλες γυναίκες, έκανε τ΄αδύνατα δυνατά όταν ήταν μικρότερη να κρύβει τα υπερπλούσια προσόντα της με τα οποία δεν ένιωθε και τόσο άνετα.
Εκτός πάντως από την πλαστική στην οποία προγραμματίζει να υποβληθεί, η Jessica έχει ήδη ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής ώστε τη μέρα του γάμου της με τον Eric Johnson, να λάμπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου