Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το Μπλα Μπλα γύρισε!»



Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το Μπλα Μπλα γύρισε!»
Πρεμιέρα για την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του Alter «Πολύ Μπλα Μπλα» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν εκεί για να καλωσορίσει τους τηλεθεατές.
«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε! Να που είμαστε δω και το ξαναλέμε και σας ξανακαλωσορίζουμε» ήταν τα πρώτα λόγια της της 29χρονης παρουσιάστριας ενώ στη συνέχεια καλωσόρισε τα νέα μέλη της εκπομπής, την Όλγα Λαφαζάνη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη αλλά και τους παλιότερους συνεργάτες της εκπομπής Αλεξάνδρα Τσόλκα, Νίκο Παρτσώλη και Βασίλη Τσατσάνη.
«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε εδώ […] Σκεφτόμασταν πάρα πολύ τι πρέπει να πούμε σε αυτήν την εκπομπή» είπε στη συνέχεια η Σταματίνα ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικά σταθμό Alter – εξάλλου η πρεμιέρα της εκπομπής αναβλήθηκε για μία ημέρα λόγω απεργίας των τεχνικών του σταθμού, λέγοντας: «Θέλουμε την δική σας στήριξη, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά γιατί θέλουμε να έχουμε δουλειά να είμαστε δημιουργικοί».
«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα πρώτα λόγια της Όλγας Λαφαζάνη από τη θέση στην παρέα του Μπλα-Μπλα ενώ από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Χαίρομαι πραγματικά που επέστρεψα σε έναν χώρο που αγαπάω και κακά τα ψέματα 12 χρόνια τώρα από αυτό ζω».
Η έναρξη της εκπομπής έκλεισε με την παρουσιάστρια να λέει «Το Μπλα Μπλα γύρισε» δίνοντας την πρώτη πάσα για διαφημίσεις.
Πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου