Ο ΧΑΡΗΣ & Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011!


Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.

Έχουν συνθέσει πάρα πολλά τραγούδια, απλά και πιο περίπλοκα, «... ένα απλό τραγούδι είναι το ίδιο δύσκολο όσο και το σύνθετο...μερικές φορές μάλιστα το απλό είναι πιο δύσκολο από το σύνθετο. Αυτό συμβαίνει επειδή το απλό πρέπει να είναι απόλυτα αληθινό και πηγαίο. Δεν φέρει άλλα όπλα, παρά μόνο την αθωότητα και την αλήθεια του...», σχολιάζει ο Πάνος και ο Χάρης συμπληρώνει σε περσινή τους συνέντευξη στο Δίφωνο «...το απλό είναι διάφανο. Δεν θέλει να κρύψει ούτε να κρυφτεί από τίποτα. Εμείς ασχοληθήκαμε κατά κόρο και με τα δύο είδη...».
Με φωνές που αλληλοσυμπληρώνονται, στίχους άλλοτε ευαίσθητους και ερωτικούς, άλλοτε καυστικά κοινωνικούς και πάντα επίκαιρους, τα τραγούδια τους αγγίζουν πάντα τις καρδιές μας... Νύχτωσε Νύχτα… Μια Βραδιά Στο Λούκι… Της αγάπης μαχαιριά… Φάνης…. Ανόητες Αγάπες…. Ρίτα Ριτάκι… Μη Γυρίσεις… Don't worry be happy...Γέλα πουλί μου....


Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας με τις εξαιρετικές ερμηνείες μας ταξιδεύουν και ξυπνούν τα πιο ουσιαστικά μας συναισθήματα!


Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011, στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι 


Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE

Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366

IΑΝΟΣ

Αθήνα: Σταδίου 24, τηλ.: 210 3217917
Δημαρχείο Δήμου Γαλατσίου

Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες /ωρο:Πηγή: Ο ΧΑΡΗΣ & Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011! | Μουσικά Νέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου