Πως hack-άρουμε ένα site ή ένα blog? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Πως hack-άρουμε ένα site ή ένα blog?

Johnpatra:Προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό το hacking φυσικά και δεν είναι πραγματικό και δεν μπορεί να βλάψει κανενός το site ή το blog.Είναι μόνο στην οθόνη αυτού που του κάνει.Έτσι για πλάκα.

Καλώς ήρθα στην παρέα σας!
Είμαι ο Ekabitis και είμαι ένας νέος συντάκτης του Johnpatra Blog.To blog μου είναι τοhttp://ekabitis7.blogspot.com/

Σήμερα έχω να σας δείξω πως hack-άρουμε ένα blog ή ένα site. Είναι πανεύκολο, και μπορεί να το κάνει ο καθένας από εσάς!Καταρχήν δείτε πως "κατάντησα" τη γελαστή φράουλα. Αφαίρεσα όλα τα widgets, gadgets, followers, τους αναγνώστες και οτιδήποτε υπήρχε στις πλαϊνές στήλες. Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε οπουδήποτε μέσα στο blog!!!



Τι κάνουμε λοιπόν:
Γράφουμε στη μπάρα διευθύνσεως την διεύθυνση του site που θέλουμε να hack-άρουμε (π.χ. http://www.johnpatrablog.blogspot.com/ )και πατάμε ,όπως πάντα για να ανοίξουμε το site ,το enter.Όταν ανοίξει η σελίδα, βάζουμε πάλι στην μπάρα διευθύνσεως τον παρακάτω κωδικό ,αφού σβήσουμε την url του site:

javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode= 'on' ; void 0

Αφού βάλουμε τον παραπάνω κωδικό πατάμε enter. Αυτό ήταν. Τώρα μπορείτε πανεύκολα να "καταστρέψετε" το site του "εχθρού" σας. Μπορείτε να σβήσετε ή να αλλάξετε τα πάντα! Να διαγράψετε εικόνες, αναρτήσεις και οτιδήποτε είναι ορατό σ' αυτό το site.
Και για να σοβαρευτούμε λιγάκι, οφείλω να σας πω, ότι όλα αυτά είναι μια εικονική πραγματικότητα μέσω του javascript.Στην πραγματικότητα, ότι κάνουμε, το κάνουμε στην δική μας οθόνη, και όχι στο πραγματικό site ή blog! Είναι για να παίξουμε λίγο και όχι για να καταστρέψουμε.Έχει όμως πλάκα. Δεν συμφωνείτε;

Διαβάστε περισσότερα: http://johnpatrablog.blogspot.com/2010/02/hack-site-blog.html#ixzz0g524PBEX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου