Οι The Ex τον Οκτώβριο στην Ελλάδα


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011, Gagarin 205, Αθήνα

Οι Ολλανδοί The Ex δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις!

Το underground συγκρότημα δημιουργήθηκε πάνω στην έκρηξη του punk το 1979 και στο γύρισμα της δεκαετίας, το 1980, έβγαλε το πρώτο του studio album, “Disturbing Domestic Peace”. Όπως ήταν αναμενόμενο αρχικά έπαιζαν punk αλλά μέσα στα τριάντα χρόνια της μουσικής τους πορείας εξελίχθηκαν και ενσωμάτωσαν πολλά και διαφορετικά είδη: noise, rock, jazz, αυτοσχεδιασμοί αλλά και ethnic μουσικές επιρροές, χαρακτηρίζουν το “Ex Music” παίξιμο τους.

Με τις ακραία ρυθμικές, φαλτσαριστές κιθάρες, τα δαιμονισμένα drums και «εκσφενδονίζοντας» συνεχώς ειρωνικούς στίχους, οι The Ex κατάφεραν να μην «καλουπωθούν» ποτέ. Βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση νέων ιδεών και συνεργασιών με ανθρώπους που τους εμπνέουν. Βασική αρχή τους, που δεν πρόδωσαν ποτέ, παραμένει το "να γράφουν μουσική με την καρδιά τους και την ψυχή τους, μακριά από τους εμπορικούς δρόμους προώθησης". Κινούνται πάντα ανεξάρτητα και αυτό αντανακλάται και στον τρόπο που οργανώνουν τις συναυλίες τους αλλά και στον τρόπο διάθεσης και διανομής της μουσικής τους.

Το “Catch My Shoe” είναι το ολοκαίνουργιο album τους, που κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο του 2010 από την δική τους εταιρία, την Ex Records, με τον καινούργιο τους τραγουδιστή, Arnold de Boer και με παραγωγό τον Steve Albini.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011, Gagarin 205, Αθήνα

Οι The Ex θα μας μάθουν τι εστί avant-garde!
Current lineup
TERRIE HESSELS - guitar, baritone guitar
ARNOLD DE BOER - vocals, guitar, sampler
ANDY MOOR - guitar, baritone guitar
KATHERINA BORNEFELD - drums, vocals
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα!

Η τιμή των εισιτηρίων θα έιναι 19 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3608 366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για αγορές εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.http://www.poprocknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου