Αμφισβητεί την ύπαρξη του πρίγκιπα «Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ» ο Βαρδινογιάννης???


Η «οικογένεια» πετρελαιάδων Βαρδινογιάννη, είναι παγκοίνως γνωστή, για τους στενότατους επαγγελματικούς δεσμούς της με τους βασιλικούς παραγωγούς πετρελαίου, της Σαουδικης Αραβίας, των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Μπαχρέϊν και «πάει λέγοντας». Αυτός ο αρχαίος (από εποχή χούντας που ήσαν θεωρητικά και συγκριτικά ξεβράκωτοι) δεσμός, λογικά θα έπρεπε να τους έχει κάνει ειδήμονες στα οικογενειακά γεννεαλογικά δέντρα των βασιλικών Αραβικών οικογενειών.
Τις τελευταίες μέρες, υπάρχουν δημοσιεύματα, με δηλώσεις εκπροσώπου κάποιου Σαουδάραβα πρίγκιπα «Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ», σύμφωνα με τα οποία, ο τελευταίος ενδιαφέρεται να αγοράσει την ΠΑΕ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ». Όμως τα δημοσιεύματα έχουν την αδικαιολόγητη θολούρα τους, και αναρωτιέμαι: ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ο Βαρδινογιάννης την ύπαρξη του πρίγκηπα και του ενδιαφέροντός του??? >>>> Ας ρίξουμε μια ματιά:

«Β. Τσάκας: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να απαντήσει ο Παναθηναϊκός

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποδεχθεί ή όχι την πρόταση 220 εκατομμυρίων από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν διεμήνυσε ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας σε σημερινές του δηλώσεις στον ρ/σ Radio 9.
O ίδιος δήλωσε μάνατζερ και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι ζει στην Ελλάδα με την οικογένειά του και διατηρεί τρία σπίτια εκ των οποίων ένα στη Θεσσαλονίκη.
Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις του Τύπου για τη σοβαρότητα της πρότασης του Σαουδάραβα πρίγκιπα και κατά πόσο είναι αληθινή, ο κ. Τσάκας συνέστησε υπομονή, καθώς σε λίγες μέρες αναμένεται να έρθει στη χώρα μας ο πρίγκιπας.
Σε λίγες μέρες θα είναι εδώ και τότε θα αποδειχθεί αν η πρόταση είναι σοβαρή ή όχι, είπε, και αφού επανέλαβε πως πρόκειται για μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην πρόταση.

και Περιμένοντας τον πρίγκιπα

Τα στοιχεία για το προφίλ του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ, τα οποία υποσχέθηκε να δώσει στο φως της δημοσιότητας σήμερα ο φερόμενος ως εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας, περιμένουν στον Παναθηναϊκό.
Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις επί του θέματος, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους.
Το δελτίο Τύπου που προανήγγειλε ότι θα βγάλει ο Βλάσης Τσάκας περιμένουν άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο, όπου θα δίνονται όλα τα στοιχεία για τον φερόμενο επενδυτή στην ΠΑΕ, το βιογραφικό του, αλλά και το πλάνο για τον σύλλογο. Σύμφωνα με την πρόταση που κατατέθηκε τη Δευτέρα, γίνεται λόγος για άμεση εισροή 20 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του «τριφυλλιού» μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, 50 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές και 150 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή γηπέδου σε οποιαδήποτε τοποθεσία.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ψάχνει εξονυχιστικά την όλη υπόθεση, ώστε να είναι σίγουρος για τη συγκεκριμένη πρόταση. Αν τελικά οι πληροφορίες που συλλεχθούν ικανοποιούν, τότε θα ζητηθεί εγγυητική από τράπεζα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, όσα δηλαδή έχει προαναγγείλει η πλευρά του Άραβα πρίγκιπα για την ΑΜΚ, θέλοντας να εξασφαλισθούν με αυτόν τον τρόπο ότι θα μπουν χρήματα στην ομάδα.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η κατάσταση αυτή δεν θα τραβήξει σε μάκρος, με τα αποτελέσματα να αναμένονται εντός των προσεχών ημερών ή ακόμα και ωρών.
Επιστροφή στις προπονήσεις
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Οι «πράσινοι» έχουν ρεπό τις επόμενες δύο εβδομάδες στη Σούπερ Λίγκα, αφού αγωνίζονται με τις ομάδες Α και Β και η επίσημη υποχρέωση που ακολουθεί είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου και είναι το ματς με τη SKODA στην Ξάνθη.
Για το λόγο αυτόν, ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, κάνοντας μία μίνι προετοιμασία μέχρι τότε, αν και δεν αποκλείεται να οριστεί κάποιο φιλικό στην Παιανία. Στα αγωνιστικά, ο Σεϊταρίδης έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα και θα ακολουθήσει θεραπεία, όπως και ο Κοτσόλης.
Νίκος Μάρκου»
Κλείνω ευπρεπώς, με τη σημείωση, ότι ΚΑΙ το αντίπαλο δέος του Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, ο Βγενόπουλος της MARFIN, διαχειριστής Αραβικών πετροδολαρίων είναι, και θυμάμαι επίσης την εικονική μεταβίβαση της διοίκησης στον εφοπλιστή Πατέρα, με μεσάζοντα τον ΣΥΡΥΖΑίο μεγαλοδικηγόρο Νίκο Κωνσταντόπουλο. Ο φερόμενος ως αγοραστής νεαρός σαουδάραβας, δεν μου ταιριάζει με δυο πρίγκιπες που βρήκα με παραπλήσια ονόματα.–

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου