Αλλοι οκτώ υπουργοί και υφυπουργοί έγιναν δωρητές οργάνων

Άλλοι οκτώ υπουργοί και υφυπουργοί προστέθηκαν την Τετάρτη στο κατάλογο δωρητών οργάνων, έπειτα από την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο υπουργός Υγείας στο πλαίσιο προώθησης και διάδοσης της σπουδαιότητας των μεταμοσχεύσεων.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είναι ήδη δωρητής οργάνων, διένειμε στα μέλη της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, την αίτηση εγγραφής μέλους στο Εθνικό Μητρώο Δωρητών.

Έτσι, από σήμερα, Τετάρτη, δωρητές οργάνων είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μ.Παπαϊώαννου, ο υπουργός Επικρατείας, Ηλ.Μόσιαλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Π.Κουκουλόπουλος, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ.Κουτρουμάνης, ο υφυπουργός Εργασίας Ι.Κουτσούκος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Μπεγλίτης, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Κ.Σπηλιόπουλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ.Δόλης. Δωρητής οργάνων έγινε επίσης ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Σταυρόπουλος.

Σημειώνεται ότι δωρητές οργάνων ήταν ήδη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, ο αντιπρόεδρος Α' της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, οι υφυπουργοί Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ.Τιμοσίδης, Χρ.Αηδόνης και Μ.Μπόλαρης, ο υπουργός Πολιτισμού Π.Γερουλάνος, η υφυπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Οθωνας και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μ.Έξαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου