Οριστικό: Μένει ο Αστέρας, πέφτει ο Ηρακλής


Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε την προσωρινή διαταγή της ΠΑΕ Ηρακλής. Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή (11/09) αγωνίζεται κόντρα στην Κέρκυρα. Στην Γ' Εθνική υποβιβάζει η ΕΠΟ τον "γηραιό". Στις 20/9 θα εξεταστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ Ηρακλής.


Το πρωί της Παρασκευής εκδικάστηκε η προσφυγή του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια με την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να επιμένει στην πρόθεση της να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Αστέρα στο πρωτάθλημα.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τους νομικούς των Αρκάδων ισχυρίστηκαν ότι η αγωγή ακύρωσης που έγινε από τον Ηρακλή "έπρεπε να απευθύνεται εναντίον όλων των διαδίκων και όχι μόνο εναντίον της ΕΠΟ. Έπρεπε δηλαδή να απευθύνεται και στον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος ήταν διάδικος στις 2 Επιτροπές Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Ο Άρειος Πάγος έχει κρίνει ότι δημιουργείται αναγκαστική ομοδικία και σε περίπτωση που η αγωγή δεν απευθύνεται σε όλους τους αντίδικους είναι απαράδεκτη και πρέπει να απορριφθεί ως τέτοια".
Μετά από αυτή την εξέλιξη το σίριαλ του καλοκαιριού ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο για τον Ηρακλή που πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Γ' Εθνική από την ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου