Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το μέλλον του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Φήμες περί αποχώρησής του από την ΠΑΕ.

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα δώσει την Δευτέρα συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει για τον Παναθηναϊκό. Και την παρομοιάζουμε με βόμβα, γιατί πολύ απλά, όποτε ο Τζίγγερ αποφασίζει να μιλήσει, προκύπτει κάποια σοβαρή εξέλιξη.

Θυμηθείτε την συνέντευξη Τύπου του 2008, όπου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε γνωστό εκεί που δεν το περίμενε κανείς, πως ξεκινά η εποχή της πολυμετοχικότητας στην ΠΑΕ.

  Η είδηση λοιπόν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα μιλήσει στα ΜΜΕ την Δευτέρα το πρωί, φούντωσε τις φήμες για το μέλλον του στα δρώμενα της "πράσινης" ΠΑΕ. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζίγγερ θα ανακοινώσει την αποχώρηση της οικογένειάς του, μετά από 32 χρόνια προσφοράς, αλλά και έντονης αμφισβήτησης.


 Είναι δεδομένο πάντως, πως τα πράγματα είναι οριακά σ' ότι αφορά στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς λόγω της σφιχτής οικονομικής πολιτικής και των αποκλεισμών από την Ευρώπη, η οργή του κόσμου κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη έχει ξεχειλίσει και το μέλλον μοιάζει δυσοίωνο.
 Ας μην βιαστούμε όμως να υποθέσουμε τις προθέσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ας κάνουμε υπομονή μέχρι τις 14:00, όπου θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου. Το Sport24.gr φυσικά και θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν, σε μια μέρα που πιθανότατα να είναι σημαντική για το "πράσινο" μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου