Ως πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος, βρήκα μετοχή της BANQUE D’ ORIENT, προς 30 € το κομμάτι!!! Μάκη τι λες, ν’ αγοράσω???

Μου αρκούσε που και αυτή τη μαλακία την έκανε ερώτηση ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στο σκυλοβούλιο της ψυχής του καίτινες άλλοι μουρλοί και βλαμμένοι, και η σφραγίς του ταρζάν Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για να ασχοληθώ ολίγον με τις μετοχές της σωτηρίας από τη τρέλα μας. Τώρα, να είσαι Μπαρμπανίκος και να ακούς πως μια μετοχή, μη υφιστάμενης από το 1936 ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, αξίζει 670 δις €, και να κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, είναι ολίγον παράδοξον.  Άσε που κινδυνεύεις να πέσεις και στα δίχτυα του Χαρδαβέλα.
Με τον τρόπο μου τον μυστικό και απόκρυφο (αλλά μη μασονικό) ξεκινάω, αλλά πριν προλάβω να πω ΚΙΧ, πέφτω πάνω σε ΓΕΡΜΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δάκτυλος της Μέϊρκελ και του Φόκους), η οποία θρασύτατα αποτιμά τη δωρεά και τη διάσωσή μας από το δυσβάστακτο χρέος μας, αποτιμά λέγω τη διάσημη ΜΕΤΟΧΗ της BANQUE D’ ORIENT, στη ξεφτιλιστική τιμή των ….30 € το κομμάτι!!!!
Το ομολογώ, ότι έχω μπει στον πειρασμό, να αγοράσω μερικές και (έστω και δεύτερος) να ευεργετήσω και να ευεργετηθώ. Να καταξιωθώ και να γίνω και δεύτερος Ζάππας και δεύτερος Αβέρωφ και να γεμίσω ξανά την Ελλάδα με φυλακές και κρατητήρια, και δικαστήρια με δικαστές σαν την Πόπη, και να χώσω μέσα όλους τους Καραμανλήδες, όλους τους Μητσοτάκηδες, όλους τους Παπαντρέηδες και τους Σαμαροφονιάδες, και ήσυχα-ήσυχα να χαθούνε όλα τα χρέη και οι επιλεκτικές και συντεταγμένες χρεοκοπίες.
Μάκηηηηη…. Πούλα, πούλα!!!… Πούλα τώρα που είναι νωρίς, γιατί μόλις αναρτήσω, θα πάνε όλοι οι πεινασμένοι στη Φιλοτελική της Αλεμάνιας και θα φέρουν μετοχές και σωσίβια με το τσουβάλι.
Τώρα, στο επί τέλους της ανάρτησης, ξεκαθαρίζω ότι δεν αναμειγνύομαι στο θέμα που δεν είναι τωρινό. Τωρινό ξανάγινε χάρι στην Μάκη και στη χρεοκοπία μας. Περαστηκά μας!!!!
Την αποτίμηση-προσφορά της «ΜΕΤΟΧΗΣ» τη βρήκα στη διεύθυνση http://www.hwph.de/
Πρέπει να έχει πολύ αναδουλειά ο Μάκης παιδιά…



http://tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου