ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΜΠΑΣΗΣ @ Aμπελώνας - 8 Σεπτεμβρίου!


Η πιο δυνατή καλλιτεχνική  αντρική παρέα που αποτελούν οι Δημήτρης Μητροπάνος, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης  που βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί, συνεχίζουν το οδοιπορικό τους με τη συναυλία που θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο του Αμπελώνα… Διοργανωτές αυτού του τεράστιου μουσικού γεγονότος για την περιοχή είναι ο Αμπελωνιακός και ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου.Τα τελευταία χρόνια αυτή η επιθυμία για τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Γιάννη Κότσιρα   ήταν ορατή, έτσι οι δύο καλλιτέχνες δισκογραφικά τουλάχιστον συναντήθηκαν σε ένα ντουέτο που ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Με τον Δημήτρη Μπάση και οι δύο έχουν να θυμηθούν πολλές και εξαιρετικά  επιτυχημένες  στιγμές.Το φετινό καλοκαίρι όμως κατάφεραν να πετύχουν  την απαρτία, και με εξαιρετική διάθεση και οι τρεις βρίσκονται στις τελικές πρόβες του προγράμματος τους..

Ο Δημήτρης Μητροπάνος – που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει, σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή, την συγκινητική αποθέωση από το κοινό – καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια  σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.

Ο Γιάννης Κότσιρας , με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του, ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες  συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής. 

Ο Δημήτρης Μπάσης,  άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος.

Αυτά όμως συνοδεύουν την μοναχική προσωπικότητα των καλλιτεχνών, αυτό που ο καθένας τους χωριστά δίνει στην ζωντανή ερμηνεία του στον κόσμο.Η συνέχεια όμως σε μία συνεργασία σαν αυτή είναι ακόμα πιο δελεαστική ,και αφορά την συνεύρεση στο πάλκο της παρέας. Εδώ γράφεται κάθε φορά μια άλλη μοναδική ιστορία, εδώ η αναμέτρηση χωράει τα πάντα ,απρόβλεπτες επιλογές , εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό, πλάκα  και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι, στο κοινό.

Τους καλλιτέχνες στις συναυλίες του καλοκαιριού θα συνοδεύει εννεαμελής ορχήστρα από σημαντικούς σολίστες μουσικούς, υπό την διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου,  Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Τιμή εισόδου: 20 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ‘’ΔΙΑΠΑΣΩΝ’’( ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 14)

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ‘’ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ’’

ΑΜΠΕΛΩΝΑ : ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ



Πηγή: ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΜΠΑΣΗΣ @ ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011! | Μουσικά Νέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου