Διάσημο μοντέλο έκρυβε τον Μάκη Ψωμιάδη(!)


Διάσημο μοντέλο έκρυβε τον Μάκη ΨωμιάδηΕνα πασίγνωστο μοντέλο ήταν η γυναίκα που έκρυβε τον Μάκη Ψωμιάδη από τις διωκτικές αρχές. Η καλλονή είχε ενοικιάσει για λογαριασμό του «Big Mak» την πολυτελή βίλα στην Ανάβυσσο, όπου ο νούμερο ένα καταζητούμενος για τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια είχε βρει καταφύγιο από τους διώκτες του.
Η είδηση της σύλληψης του μοντέλου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Η 37χρονη σήμερα πανέμορφη γυναίκα είχε αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της μόδας, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στις πασαρέλες.

Σήμερα διευθύνει ένα από τα πιο γνωστά πρακτορεία μοντέλων, ενώ είναι θεία ενός πασίγνωστου μοντέλου της εποχής μας.
Αφότου, λοιπόν, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον «Big Mak», ο αμέσως επόμενος στόχος τους ήταν οι άνθρωποι που νοίκιασαν το τελευταίο κρησφύγετο του πρώην μεγαλοπαράγοντα της ΠΑΕ Καβάλας. Πήραν το συμβόλαιο μίσθωσης του ακινήτου από τον ιδιοκτήτη της βίλας, πάνω στο οποίο αναγράφονταν τα στοιχεία της 37χρονης.

Αμέσως, στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου μοντέλων. Με μια γρήγορη επιχείρηση τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στην ΓΑΔΑ. Οπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών, η καλλονή, μαζί με έναν 57χρονο, που θεωρείται στενός συνεργάτης του Ψωμιάδη, νοίκιασαν την πολυτελή βίλα-κρησφύγετο στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι της Αναβύσσου, πριν από έξι μέρες. Μάλιστα, είχαν αναφέρει στον ιδιοκτήτη του πολυτελούς ακινήτου ότι ήθελαν να ενοικιάσουν το σπίτι για περίοδο τριών μηνών.

Μετά τη σύλληψη του πρώην μοντέλου, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και για τον 57χρονο, ο οποίος τη συνόδεψε στην Ανάβυσσο για να «κλείσουν» το τελευταίο κρησφύγετο του «Big Mak».

Στο μεταξύ, ο Μάκης Ψωμιάδης είπε χθες στους δημ
μοσιογράφους στα δικαστήρια της Ευελπίδων για το θέμα: «Εγώ νοίκιασα μόνος μου το σπίτι στο Μαύρο Λιθάρι, γιατί ήταν κοντά στο δικό μου, μόλις 300 μέτρα, και από εκεί προετοίμαζα την παράδοσή μου στον ανακριτή τη Δευτέρα».

Ο μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου προσήχθη το πρωί στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών μετά την προχθεσινή σύλληψή του κατόπιν εντάλματος καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου. Η χθεσινή προσαγωγή του στην Εισαγγελία αφορούσε δύο ερήμην καταδίκες από δικαστήρια της Αθήνας και της Καβάλας. Η πρώτη αφορά ποινή φυλάκισης για χρέη στο Δημόσιο και η δεύτερη 3μηνη ποινή που του επιβλήθηκε για υγειονομικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε κατάστημα που διατηρούσε στην πόλη της Καβάλας. Και για τις δύο καταδίκες, ο Ψωμιάδης άσκησε έφεση.

Παράλληλα αναρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να είχε συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με τον γιο του και τον προπονητή της ομάδας. Υποστήριξε επίσης ότι όλες οι συνομιλίες του που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, έχουν γίνει μετά και όχι πριν από τους επίμαχους αγώνες.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου