ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ(!!!)


elstat-1-naiΗ καθηγήτρια του Πανεπιστημίου «Μακεδονία» Ζωή Γεωργαντά, η οποία τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. της «Ελληνικής Στατιστικής» επί υπουργού Παπακωνσταντίνου, παραιτήθηκε και αποκάλυψε φοβερά πράγματα.
Δήλωσε ότι «το έλλειμμα του 2009 είχε τεχνηέντως διογκωθεί, για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο έλλειμμα σε όλη την Ευρώπη -ακόμη και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%-, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας».
Είπε επίσης, ότι «η διαδικασία είναι παράνομη και ότι το Συμβούλιο ποτέ δεν υπέγραψε αυτά τα στοιχεία», και ότι ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, φίλος του Παπακωνσταντίνου, αποφάσιζε μόνος του.Ακόμη γνωστοποίησε ότι η ίδια είχε αποστείλει σχετικές επιστολές στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρωθυπουργό και στον πρόεδρο της Βουλής, από τον περασμένο Απρίλιο.
Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σκόπιμα μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, ενώ είχαμε άλλες λύσεις;
Και κανείς από τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην της Νέας Δημοκρατίαςς, που τώρα φωνάζουν κατά του Μνημονίου, ενώ γνώριζαν τι έρχεται, δεν έκαναν καμιά (απολύτως, καμιά) πρόταση από τον Οκτώβριο του 2009, μέχρι τον Μάιο του 2010. Όλοι τους φέρουν βαριά ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου