Well done Jennifer!

Well done Jennifer!

Αυτό είναι ζευγάρι! Τώρα μάλιστα! Επιτέλους η Jennifer Lopez έκανε σωστή επιλογή συντρόφου!
Η πρόσφατα φρεσκοχωρισμένη Jennifer Lopez σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ειναι ζευγάρι με τον Bradley Cooper. Οι δυο τους πήγαν μαζί στο trendy εστιατόριο της Νέας Υόρκης "Per Se".
Οι φωτογραφίες πάντως που κάνουν το γύρο του webόκοσμου είναι από το Σεπτέμβρη του 2010 στο Tommy Hilfiger Spring 2011 fashion show στο The Theater at Lincoln Center.

Η Jennifer Lopez χώρισε πρόσφατα από τον Marc Anthony έπειτα από επτά χρόνια γάμου. Ο Cooper χώρισε τον περασμένο Μάρτιο με την Renee Zellwegger έπειτα από σχέση ενός χρόνου και έκτοτε τον έχουν συνδέσει με την Olivia Wilde και τη Jennifer Aniston, χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί καμιά από τις δύο φήμες. Το συγκεκριμένο ραντεβού, όπως γραφτηκε στα αμερικάνικα blogs, φαίνεται πως είχε ρομαντικό και ιδιαίτερα τρυφερό χαρακτήρα....

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά τα επαγγελματικά της νεά, ο παραγωγός DJ Frank E έγραψε πρόσφατα στο Twitter του : "New Enrique and J Lo coming soon!!" προετοιμάζοντάς μας για νέο ντουέτο! Οι fan άρχισαν να στέλνουν σωρεία ερωτήσεων και εκείνος τελικά το ομολόγησε "Ναι είναι αλήθεια. Νεο ντουέτο. Θα το λατρέψετε!"
Well done Jennifer!
Η Lopez παράλληλα ετοιμάζεται για την επίσημη κυκλοφορία του νέου της single 'Papi' που μπορείτε να ακούσετε με ένα κλικ εώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου