Η επιστολή του Σαουδάραβα Πρίγκιπα που θέλει τον Παναθηναϊκό

13"Η πρόταση του Πρίγκιπα είναι γραπτή και υπογεγραμμένη" Η επιστολή βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη ο οποίος θα εξετάσει την πρόταση και θα απαντήσει σύντομα στο ενδιαφέρον του ΣαουδάραβαΠρίγκιπα.

Αυτή είναι η
 επιστολή την οποία δημοσιοποίησε το contra.

"Αγαπητοί κύριοι, Μετά τη δημόσια δήλωση της 5ης Σεπτεμβρίου 2011 από τον κατέχοντατην πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ιωάννη Βαρδινογιάννη,
 με την οποία παραχωρεί το μερίδιο που ελέγχει (54,7 %) σε επενδυτή που θα εξασφαλίσει ένα πλάνο ανάπτυξης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε αυτό το μετοχικό μερίδιο της ΠΑΕ υποβάλλοντας μία προσφορά. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί για εμάς επενδυτική προτεραιότητα στην Ελλάδα και το σχέδιο μας έχει ως εξής: 1) Άμα τη αποδοχή της προσφοράς μας και της μεταβίβασης του 54,7 % των μετοχών, θα καταθέσουμε 20 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 2) Δεσμευόμαστε για συνολικό ποσό της τάξης των 50 εκ. ευρώ για μεταγραφές ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. 3) Αναλαμβάνουμε και είμαστε έτοιμοι να χρηματοδοτήσουμε με 150 εκ. ευρώ την κατασκευή του νέου σταδίου σύμφωνα με τις πρόσφατες προτάσεις ή με όποιες μεταβολές χρειαστούν οι οποίες φυσικά θα αποβλέπουν στο μέγιστο δυνατό συμφέρον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε τις προαναφερθείσες προσφορές και άμα τη αποδοχή εκ μέρους σας, θα καταθέσουμε τις τραπεζικές εγγυήσεις για όλα τα παραπάνω. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ορίζω εκπρόσωπο μου τον κ. Βλάση Τσάκα, τον προσωπικό μου σύνδεσμο και εισηγητή της ιδέας της συμμετοχής μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ελπίζοντας στην αποδοχή της προσφοράς μας, με ειλικρίνεια Η αυτού υψηλότης Πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ-Σαούντ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου