Συνελήφθη ο... (αγνώριστος) Μάκης Ψωμιάδης


Ο τελευταίος των καταζητούμενων για την υπόθεση των στημένων, Μάκης Ψωμιάδης, έπεσε στα χέρια των διωκτικών Αρχών και τίθεται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο συλληφθείς θεωρεί τον εαυτό του "πολιτικό κρατούμενο και θύμα πλεκτάνης".
Ο καταζητούμενος από τις Ελληνικές Αρχές, Μάκης Ψωμιάδης, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου, όπου διέμενε προσωρινά.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας δεν τον κατονομάζει, αλλά τον φωτογραφίζει: "Υστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Δ.Α.Α και της ΔΑΕΕΒ συνελήφθη σήμερα ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων".
 
Ο Μάκης Ψωμιάδης θα διανυκτερεύσει στη ΓΑΔΑ και το πρωί της Παρασκευής θα οδηγηθεί στον 9ο τακτικό ανακριτή Γ. Κασίμη. Αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων.
 
Κατά την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ, ο -γενειοφόρος πλέον- Ψωμιάδης δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Είμαι πολιτικός κρατούμενος. Εχω πέσει θύμα πλεκτάνης. Δεν έχω καμία σχέση με τους στημένους αγώνες. Δεν παραδόθηκα γιατί περίμενα να ξεκαθαρίσει το όλο πράγμα".

contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου