ΦΡΙΚΗ: Ρώσος σεφ μαγείρεψε και έφαγε... ομοφυλόφιλο!


Ενας ρώσος σεφ ηλικίας μόλις 21 ετών δολοφόνησε ομοφυλόφιλο με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού μέσω ίντερνετ, κατόπιν τον τεμάχισε, τον μαγείρεψε, έφτιαξε λουκάνικα και μπορεκάκια από τη σάρκα του και τα έφαγε.

Ο Ιβαν Λ. ομολόγησε ότι παρέσυρε το θύμα στο διαμέρισμά του, υποκρινόμενος ότι είναι ομοφυλόφιλος, προκειμένου να τον σκοτώσει και να τον φάει. Κατόπιν «μοιράστηκε» διαδικτυακά την αποτρόπαια κανιβαλιστική εμπειρία του, ανεβάζοντας στο ίντερνετ κάποια βίντεο στα οποία δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ετοίμασε τα πιάτα με την ανθρώπινη σάρκα. Το βίντεο, όπου μαγειρεύει μπουρεκάκια και λουκάνικα από ανθρώπινη σάρκα, αφαιρέθηκε αρκετά αργότερα από το ίντερνετ από την αστυνομία της αρκτικής πόλης Μούρμανσκ, όπου συνέβη η δολοφονία και η ανθρωποφαγία.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα άλλο βίντεοαπό την αναπαράσταση του φόνου, στο οποίο ο δράστης δείχνει πώς έκανε το έγκλημα χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό κεφάλι και ένα μαχαίρι. Το πρόσωπο του σεφ έχει αλλοιωθεί με εφέ ώστε να μην αναγνωρίζεται.

Οπως έγινε γνωστό ο δολοφόνος και κανίβαλος δεν είναι ομοφυλόφιλος. Ο λόγος που επέλεξε ως θύμα τον άτυχο ομοφυλόφιλο άνδρα, είναι η εχεμύθια: πίστευε ότι δεν θα αποκάλυπτε σε κάποιον δικό του το πραγματικό μέρος που θα πήγαινε και έτσι ο σεφ θα απέφευγε τον κίνδυνο να συλληφθεί. Ωστόσο προδόθηκε από την διάθεσή του να κοινοποιήσει στο Ιντερνετ το έγκλημα.

«Του ζήτησα να ξεντυθεί και να μπει στη μπανιέρα και εκεί τον σκότωσα», λέει στο βίντεο ο κανίβαλος με τις μαγειρικές ανησυχίες. «Τον γύρισα ανάποδα, γέμισα τη μπανιέρα με νερό για να μαλακώσει το σώμα του, ύστερα το έκοψα σε κομματάκια και τα μαγείρεψα στο τηγάνι. Πρόσθεσα χυμό ντομάτας, λάδι, τα τηγάνισα και το έφαγα όλο.»

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως το μοναδικό κίνητρο της κατακρεούργησης ήταν ο πόθος του δράστη να γευθεί την ανθρώπινη σάρκα.

Ο σεφ σχεδίαζε να παρασύρει στο σπίτι του άλλους 12 άνδρες. Εάν καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή τουλάχιστον 15ετούς κάθειρξης, ωστόσο πρώτα θα εξεταστεί από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί εάν έχει΄σώας τας φρένας και εάν είναι σε θέση να παραστεί σε δίκη.


TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου