Σαουδάραβας πρίγκηπας θέλει να βάλει 220 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό!


altΌπως έγινε γνωστό σήμερα ο Σαουδάραβας πρίγκηπας Μοχάμεντ Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Χαρούν ενδιαφέρεται για το ποσοστό του Γιάννη Βαρδιονογιάννη και σκοπεύει να επενδύσει 220 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο 26χρονος Σαουδάραβας είναι ιδιοκτήτης μιας απ' τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην χώρα του. Ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή βρέθηκε στο σημερινό (19/9) Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μετέφερε την πρόταση του εντολάρχη του.
Αρχικά ο πρίγκηπας επιθυμεί την άμεση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 20 εκατομμύρια, ενώ το καλοκαίρι είναι διατεθειμένος να επενδύσει άλλα 50 εκατομμύρια για μεταγραφές και για την κάλυψη των εξόδων της εταιρίας. Επίσης στην πρότασή του περιλαμβάνεται και ανέγερση νέου γηπέδου αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ και χωρητικότητας 48.000 θέσεων που θα αναλάβει η εταιρία του. Αν αθροίσετε τα ποσά τότε θα διαπιστώσετε πως ο Σαουδάραβας πρίγκηπας επιθυμεί να επενδύσει το αστρονομικό ποσό των 220 εκ. ευρώ!
Ο πρίγκηπας αναμένεται να βρεθεί προσωπικά στην Αθήνα στις 2 Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά τη λήξη του Δ.Σ. της ΠΑΕ δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκηπα, Βλάσης Τσάκας:
"Η πρόταση είναι ξεκάθαρη, εμείς μιλάμε για το ποσοστό του κ. Βαρδινογιάννη. Μιλάμε για ένα πλάνο 220 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι ένας νέος πρίγκιπας 26 ετών, όπου έχω την τιμή να είναι φίλος μου "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου