Νέες αποκαλύψεις στην δίκη του dr Conrad Murray

Η προσωπική ζωή του dr Conrad Murray, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του Michael Jackson, τέθηκε στο επίκεντρο των καταθέσεων, την Τρίτη, στην δίκη του γιατρού.

Ως μάρτυρες στη δίκη κλήθηκαν γυναίκες οι οποίες δεχόντουσαν τηλεφωνήματα από τον dr Conrad Murray, ενώ ο Michael Jackson ήταν κοντά στο θάνατο του, σε μια προσπάθεια των εισαγγελέων να αποδείξουν πως ο γιατρός προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα ταυτόχρονα με τη δουλειά του και την ερωτική του ζωή, ώστε δεν ήταν συγκεντρωμένος στην επαρκή φροντίδα του «βασιλιά» της pop.

Τα αρχεία των τηλεφωνικών κλήσεων του dr C. Murray την ημέρα του θανάτου του Michael Jackson έδειξαν πως ο Murray εκείνη την ημέρα τηλεφώνησε στην νύν και την πρώην κοπέλα του, ενώ έκανε μια μόνο κλήση προς τον διευθυντή του γραφείου του στο Houston.

Η Nicole Alvarez, που συζεί με τον C. Murray και έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, ανέφερε πως δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον γιατρό την ώρα που εκείνος ήταν στο ασθενοφόρο που μετέφερε το άψυχο σώμα του M. Jackson στο νοσοκομείο. Όπως κατέθεσε η μάρτυρας, ο Murray της είπε στο τηλέφωνο πως πήγαινε στο νοσοκομείο τον M. Jackson και να μην ανησυχήσει. Ωστόσο, ανέφερε πως δεν θυμόταν τι είπαν τις άλλες τρεις φορές που μίλησε με τον αγαπημένο της στο τηλέφωνο, εκείνη την ημέρα.

Όπως φάνηκε, η N. Alvarez δεν ήξερε για τις αγορές του ισχυρού αναισθητικού που έκανε ο C.  Murray, ώστε να το χορηγεί στον Michael Jackson για να μπορεί ο τραγουδιστής να κοιμάται. Η ίδια παραδέχθηκε πως δέχθηκε αρκετά κουτιά για λογαριασμό του Murray τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2009, αλλά δεν τα άνοιξε και ούτε είχε επίγνωση του τι περιείχαν.

Τα κουτιά στάλθηκαν από φαρμακείο του Λας Βέγκας, και σύμφωνα με τον φαρμακοποιό, είχε την εντύπωση πως έστελνε το φορτίο αυτό στο γραφείο του Murray. Οι αποδείξεις από το φαρμακείο και την μεταφορική έδειξαν ωστόσο πως τα κουτιά αυτά περιείχαν το ισχυρό αναισθητικό που χορηγούσε ο Murray στον Michael Jackson, αλλά και άλλα αναισθητικά χάπια και μια κρέμα για την πάθηση λεύκη, από την οποία έπασχε ο Michael Jackson.

Η Alvarez ανέφερε ακόμη στην κατάθεση της πως όταν μετακόμισε με τον Murray στη Σάντα Μόνικα, ο Murray άρχισε να εργάζεται περίεργες ώρες, αλλά ποτέ δεν τον ρωτούσε γιατί αργούσε τόσο πολύ, διότι υπέθετε πως ήταν στο σπίτι του Michael Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου