Πετρούλα Κωστίδου: Έξαλλη με την πορνο-αγγελία που την συκοφαντεί

Έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η ιστορία με τους τυχάρπαστους στο διαδύκτιο. με τα λαμόγια που εκμεταλεύονται τις φωτογραφήσεις που κάποια στιγμή έχουν κάνει κορίτσια του modelling κι όχι μόνο, τις κοτσάρουν σε sites χαμηλής αισθητικής και τις συκοφαντούν γράφοντας αθλιότητες. Και ναι. Η Πετρούλα αρέσκεται στο να προκαλεί αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Μετά την Μαρία Καρλάκη μια ακόμη κοπέλα πολύ γνωστή πέφτει θύμα επιτήδειων που "πουλούν" τις εικόνες της Πετρούλας απο παλαιότερες φωτογραφήσεις της και δίπλα κοτσάρουν και ένα 090...αναζήτησα την Πετρούλα και...
αφού την εντόπισα και την ρώτησαν κατάλαβα πώς δεν είχε ιδέα: "Νάσο δε γνωρίζω κάτι.

Είναι απαράδεκτο και ξεφτύλα . Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει το παραμυθάκι αυτό και να μπούν φυλακή όσοι το κάνουν. Σ΄ευχαριστώ θα κινηθώ άμεσα και θα καταφύγω στην Δικαιοσύνη". Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι τα κορίτσια που προβάλλονται κάνουν απλώς μια δουλειά. Και αυτό ισχύει τόσο με την Πετρούλα αλλά και σε άλλα κορίτσια. Δεν πρέπει να συνδέουμε ένα τηλεοπτικό κόσεπτ που ακολουθούν και υπηρετούν με την ζωή τους. Στη ζωή τους μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Κανείς ωστόσο δεν έχει το δικαίωμα να τις διασύρει με αυτόν τον τόσο χυδαίο τρόπο.
Και σε μια Ελλάδα που αρέσκεται να βάζει εύκολα ταμπέλες η παρεξήγηση γεννάται πολύ εύκολα. Η διαχωριστική γραμμή είναι πολύ λεπτή. Χαίρομαι που η Πετρούλα αντέδρασε αμέσως και έψαξε δικηγόρο. Αυτό δείχνει αντανακλαστικά και οργή...Μακάρι να τους βρείτε γρήγορα...γιατί ο διασυρμός είναι δεδομένος και μεγάλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου