Ταινία η ζωή του Τζορτζ Χάρισον από τον Σκορσέζε


Ο βραβευμένος με Oscar και με περίπου εκατό διακρίσεις σκηνοθέτης, Μάρτιν Σκορσέζε, από ότι φαίνεται μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ακόμα. Στις δύο Σεπτεμβρίου, στο Φεστιβάλ "Telluride Film" στις ΗΠΑ, θα κάνει την εμφάνισή του το νέο φιλμ – ντοκιμαντέρ, του 68χρονου σκηνοθέτη με τίτλο "George Harrison: Living in the material world".

Η υπόθεση έχει να κάνει αποκλειστικά με την καλλιτεχνική αλλά και προσωπική  πορεία του κορυφαίου Τζορτζ Χάρισον, ενός από τους πιο ταλαντούχους κιθαρίστες και τραγουδοποιούς του πλανήτη. Η ταινία θα ξεκινάει από τα πρώτα βήματα του καλλιτέχνη, στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, θα συνεχίζεται με την περίοδο της ζωής του ως μέλος των Beatles, αλλά και τη μετέπειτα σόλο επιτυχία του.

Αυτό που θα κάνει το ντοκιμαντέρ ξεχωριστό, πέρα από το ότι πρόκειται για μια καθαρά προσωποκεντρική ταινία, ενός ιδιαίτερου ανθρώπου, θα περιέχει σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο που δεν έχουν ξαναδημοσιευτεί, καθώς και ανέκδοτα τραγούδια του πρώην Σκαθαριού. Στην ταινία θα εμφανίζονται ο Πολ Μακάρτνεϊ, η Γιόκο Όνο και ο Έρικ Κλάπτον.

Στην Ελλάδα η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου, στον κινηματογράφο Απόλλων Cinema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου