Επιτέλους, το σκατό μας παξιμάδι είναι πραγματικότητα!!

Τέλος στα προβλήματα διαβίωσης του μέσου Έλληνα υπόσχεται επιστημονική έρευνα του Machachutes University που λύνει το αιώνιο πρόβλημα της μετατροπής του σκατού σε παξιμάδι!
Το ερευνητικό έργο της επιστημονικής ομάδας του Machachutes University ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και στο διάστημα αυτό κατάφερε να μοντελοποιήσει την μετάλλαξη των ανθρώπινων ακαθαρσιών σε βρώσιμο προϊόν και να την προσομοιώσει στον υπολογιστή, παρακολουθώντας το γενετικό μηχανισμό μετάλλαξης των μικροσωματιδίων.
Το σκατό μας παξιμάδι
Η ανακοίνωση της πρωτοποριακής μεθόδου έρχεται σε μία περίοδο όπου τα νέα οικονομικά μέτρα της Τρόικας σφυροκοπάνε καθημερινά τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι το πενιχρό του εισόδημα δεν επαρκεί για να εξασφαλίσει μία μπουκιά φαγητό.
Τα μόνα σύνεργα που απαιτούνται σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι ο χημικός υγρός καταλύτης και το ειδικό επαναχρησιμοποιούμενο τάπερ κονσερβοποίησης τα οποία και θα διατίθονται με την επίδειξη του κουπονιού φαγητού, στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της περιοχής σας.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας Euk Ilias:
Το παξιμάδι που παράγεται από την μέθοδο έχει μεστό άρωμα και γεμάτη γεύση και μπορεί να αποθηκευτεί σε σκιερό μέρος για περισσότερες από 10 ημέρες!
Αναλυτικές οδηγίες αναμένεται να ανακοινωθούν στο επίσημο site της Κυβέρνησης www.to-skato-mas-paksimadi.gr μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και How-To βίντεο.
Καλή μας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου