Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ. ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!

papandreou-1-nai
Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά το σημερινό τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα" (6/10), καθώς στο φως έρχονται απόκρυφα τηλεγραφήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μέσω των οποίων καταδεικνύεται μεθοδευμένο σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, αλλά και οι πραγματικές προθέσεις των Αμερικανών από την Ελλάδα.



"Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές", σημείωνε με ανακούφιση στο ενημερωτικό σημείωμα του προς την Ουάσιγκτον, μια εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του Οκτωβρίου 2009, ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ, Ντανιέλ Σπέκχαρντ, συμπληρώνοντας πως ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Πύργος - Αλεξαδρούπολη και τη συμφωνία για τον South Stream.
Δύο χρόνια η αμερικανική πλευρά είχε ζήσει με την ανησυχία της ελληνορωσικής προσέγγισης, η οποία έθετε εν αμφιβόλω τα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα της υπερδύναμης στην περιοχή και απειλούσε να βάλει τέλος σε έργο ζωτικής σημασίας για εκείνη, της ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης από έναν απολύτως ελεγχόμενο δρόμο, αυτού του αγωγού TGI.
Στο σημερινό τεύχος στο περιοδικό "Επίκαιρα" δημοσιεύονται μια σειρά τηλεγραφημάτων της αμερικανικής πρεσβείας προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία αποδεικνύουν το πως εργάστηκαν οι Αμερικανοί για την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή, πραγματοποιώντας ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα φίλης και συμμάχου χώρας και εμποδίζοντας της χάραξη εθνικής πολιτικής βάσει των ελληνικών συμφερόντων.
Kαταλαβαίνουμε ότι όλο αυτό το οποίο ζούμε, ήτανε στημένο και αυτό έχει αποδειχθεί πολλαπλά, όταν φανερώθηκε ότι δεν πήραμε τα ρωσικά δάνεια.
Το θέμα είναι ότι ούτε ο Καραμανλής, ούτε η Ν.Δ. είναι οι άγιοι της υπόθεσης, αλλά σίγουρα είναι τα θύματα της συνωμοσίας που έφερε το ΔΝΤ και έβλαψε την Ελλάδα.
Όλα όσα συμβαίνουν, σε συνδυασμό με την χαϊβανίτιδα και την πανελλήνια ύπνωση, δείχνουν ότι το ψεκασμένο πλήθος δέχεται να του σχίζουν τις σάρκες του, χωρίς καμία αντίδραση.
Αυτό ας γίνει μάθημα σε μερικούς που νομίζουν ότι έχουν γίνει πάνω στον πλανήτη αυθόρμητες επαναστάσεις.
Καλά ξυπνητούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου