Η Τουρκία σταματά άμεσα την εισαγωγή φυσικού αερίου από την Ρωσία. Έρχεται;


Αποκλειστικά Ιρανικό φυσικό αέριο θα χρησιμοποιεί η Τουρκία, προχωρώντας σε ανοιχτή ένδειξη δυσαρέσκειας για την στάση της Ρωσίας. Την αιφνιδιαστική απόφαση δηλαδή να μεταφέρει τον αφρό των ναυτικών δυνάμεων της στο υπογάστριο της Τουρκίας.
Η Ρωσία έχει έννομο συμφέρον στις Κυπριακές γεωτρήσεις, αφού Ρωσικοι κρατικοί κολοσσοί θα μεταφέρουν (έχει ήδη υπογραφεί) τα εξαγώγιμα των γεωτρήσεων.
Συμπεράσματα:
1. Δεν υπήρχε ποτέ χειρότερη γεωπολιτική συγκυρία για την Τουρκία, σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής.
2. Οι μόνοι σύμμαχοι της στην Δύση είναι το αντισιωνιστικό – φαρισαϊκό λόμπυ των “democrats” αντιπάλων του Ομπάμα. Από τον Σόρος, την Ωλμπράιτ, την Κλίντον εώς τους Ευρωπαίους σοσιαλφασίστες.
3. Είναι η χειρότερη συγκυρία όμως και για την Ελλάδα αφού εκτός από τον ΓΑΠ, η σοσιαλφασιστική νομενκλατούρα είναι λαδωμένη από το μαύρο Τουρκικό χρήμα της Εργένεκον ή του τουρκοκίνητου της Siemens. Το ηθικό των ΕΔ είναι ακμαίο, όχι όμως με αυτή την κυβέρνηση ως πολιτικό προϊστάμενο. Τώρα θα κριθεί εάν οι επαφές της στρατιωτικής ηγεσίας με τον Ρωσικό παράγοντα (το είχαμε αποκαλύψει τον Αύγουστο) θα έχουν αποτέλεσμα σε περίπτωση εμπλοκής.
4. Το ότι παραμένουν εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμοναζι αυτή την στιγμή στην χώρα, είναι ολέθριο και θα οδηγήσει τους πολιτικούς υπευθύνους στο στρατοδικείο σε περίπτωση πάντα εμπλοκής. Εδώ θα απαιτηθεί άμεση λαϊκή κινητοποίηση για να θωρακιστεί το εσωτερικό.
5. Το καθεστώς μνημονίου έχει επιφέρει φθορά στην επιχειρησιακή ετοιμότητα. Αποκαλύπτουμε όμως ότι σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο Βαρδινογιάννης εφοδίασε τα πλοία του ΠΝ δωρεάν με καύσιμα στέλνοντας μάλιστα αυστηρότατο μήνυμα σε πολιτικό προϊστάμενο που αντιδρούσε. Την απέχθεια μας στους βαρώνους τη γνωρίζετε αλλά η αλήθεια είναι αυτή και είναι προς τιμήν του, όταν κάποια άλλα Ελληνόφωνα σκουλήκια έστελναν πετρέλαιο στους Τούρκους κατα την διάρκεια της εισβολής στην Κύπρο.
6. Ο αστάθμητος παράγοντας. Εάν γίνει σύρραξη, είναι δεδομένο ότι η σωρρευμένη οργή του λαού, θα ενεργήσει ως ενισχυτικό δράσης προς πάσα κατεύθυνση. Από το πεδίο μάχης, την εσωτερική σύρραξη στους δρόμους με τους πυρήνες των ισλαμοναζί και τέλος τους επίορκους πολιτικούς.
Η αίσθηση μας είναι πως η παρούσα κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποφύγει κάθε εμπλοκή δίδοντας Γη και Ύδωρ για τους λόγους που αναφέραμε.
ΑΠ με πληροφορίες από JHP σε μετάφραση ΑΠ.

1 σχόλιο: