Ο Ρουβάς θα αφήσει εκτός "Dancing on ice" την Μανωλίδου!

Ο χορός στον πάγο τον εντυπωσίασε τόσο, που σκέφτεται να το τολμήσει! Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά, που ετοιμάζεται να βάλει παγοπέδιλα για να παρουσιάσει το φιλανθρωπικό show του ANT1.

«Dancing on ice... hmmm...» σχολιάζει, και «τρέχουν τα σάλια του», ο δημοφιλής τραγουδιστής στην επίσημη σελίδα του στο Twitter, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο συζητήσεων για το τηλεοπτικό του μέλλον!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς το προηγούμενο χρονικό διάστημα συναντήθηκε με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου. Στη συγκεκριμένη συνάντηση προτάθηκαν στον τραγουδιστή δύο με τρία concept που θα μπορούσε να αναλάβει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το «Dancing on ice», που -όπως μαθαίνουμε- τον ενθουσίασε και όπως και ο ίδιος δηλώνει στην επίσημη σελίδα του… δεν το βλέπει με άσχημη ματιά!

Εξάλλου, ο Sakis έχει αποδείξει πως τολμά να ρισκάρει αλλά και να δοκιμάζει νέα πράγματα στις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Στην παρουσίαση του μουσικού talent show «X-Factor» κέρδισε πολύ καλά σχόλια, και τώρα εμφανίζεται έτοιμος να κριθεί πλέον σε ένα νέο concept που διαφέρει κατά πολύ από το προηγούμενο.

Για το «Dancing on ice» επικρατέστερη παρουσιάστρια θεωρούνταν η Ευγενία Μανωλίδου, αλλά αν ο pop star απαντήσει καταφατικά στη νέα πρόκληση, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι ιθύνοντες του ANT1 πιστεύουν πως το «ναι» του Sakis θα δώσει άλλη αίγλη στο show, ενώ παράλληλα θα πείσει μεγάλα ονόματα από τον χώρο της showbiz να φορέσουν παγοπέδιλα και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στον πάγο! Μέχρι στιγμής θετικοί εμφανίζονται, μετά την πρώτη επαφή με την παραγωγή του παιχνιδιού, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Δήμητρα Αιγινήτη, η Αννα Πρέλεβιτς, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο Νίκος Παπαδάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Και ενώ περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του τραγουδιστή, παράλληλα ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο παιχνίδι του ANT1. Οπως μαθαίνουμε, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με μεγάλο παγοδρόμιο όπου οι τολμηροί σταρ θα επιδοθούν στις χορογραφίες των δασκάλων τους.



Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου