Το νέο σούπερ-γιοτ με δικό του… ηφαίστειο και καταρράκτη (!)


amyht_24-7-2011Ένα νέο σούπερ - γιοτ, με το δικό του, ιδιωτικό, ενεργό ηφαίστειο, ετοιμάζεται να κατακτήσει τους ωκεανούς του κόσμου. (Δείτε φωτο)
Το σκάφος , το οποίο ονομάζεται «Tropical Island Paradise», έχει σχεδιαστεί από την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία σκαφών της Βρετανίας Yacht Island Design και πέρα από το γιγάντιο ηφαίστειο, μπορεί να υπερηφανεύεται, επίσης, για τον καταρράκτη που τροφοδοτεί την πισίνα, το ελικοδρόμιό του και το τεράστιο μπαρ, το οποίο βρίσκεται πίσω από μια σειρά ειδυλλιακές καλοκαιρινές «καμπάνες».
Ο σκηνοθέτης Ρομπ Μακ Φέρσον και η εταιρεία από το Ντέρμπισαϊρ, οι οποίοι έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν για τη δημιουργία ενός ακόμα σούπερ - γιοτ, δήλωσαν: «Το εξωτερικό του γιοτ σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει την εντύπωση των κυμάτων που σκάνε γύρω από ένα ηφαιστειακό νησί, διατηρώντας παράλληλα ένα σύγχρονο ντιζάιν. Το γιοτ περιλαμβάνει, επίσης, έναν ιδιωτικό όρμο, καθώς και έναν καταρράκτη που ρέει κάτω από ένα ηφαίστειο».
«Το συγκεκριμένο ντιζάιν έχει βασιστεί σε ένα απομονωμένο, παραδεισένιο νησί, με στοιχεία εμπνευσμένα από τα νησιά της Καραϊβικής, του Ινδικού Ωκεανού και της Πολυνησίας και αναμένεται να κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία, όταν βγει στην αγορά», προσέθεσαν.
Το πολυτελές σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 επισκέπτες, ενώ μπορεί να ταξιδέψει με τελική ταχύτητα 15 κόμβων.
«Είχαμε δύο λόγους για να σχεδιάσουμε ένα τέτοιο γιοτ», λέει ο Μακ Φέρσον. «Ο πρώτος είναι ότι είναι πολύ διασκεδαστικό και ο δεύτερος ότι η τρέχουσα αγορά είναι αρκετά κορεσμένη με σχέδια που μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους».
Μέσα στο τεράστιο, πανύψηλο ηφαίστειο του γιοτ, υπάρχουν ένα σινεμά, μία βιβλιοθήκη, μία αίθουσα παιχνιδιών, ένα γυμναστήριο, ένα spa, καθώς και VIP σουίτες!

spryht_24-7-2011









amyht_24-7-2011











sgoi_24-7-2011









από το εξαιρετικό directnews.gr

2 σχόλια: