Ποινική δίωξη κατά του Ι.Παπαγιάννη του blog fimotro


Eπειτα από τη μήνυση του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών παραπέμπεται να δικαστεί ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με την κατηγορία της απειλής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Η παραπομπή του γίνεται μετά από ...
δίωξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έπειτα από τη μήνυση του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου για απειλή.

Ανακοίνωση του blog fimotro
ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ E-MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ THE MALL!!!


Η πρώτη κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης των blogs ολοκληρώθηκε σήμερα, με την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του Fimotro και του φερόμενου ως διαχειριστή Γιάννη Παπαγιάννη. Μετά τις αγωγές που είχαν καταθέσει κατά του δημοσιογράφου συνάδελφοί του στο Mega και του ζητούσαν 5 εκατομμύρια ευρώ(!) ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλημμέλημα για ένα υβριστικό και απειλητικό email κατά του διευθυντή του Mega, το οποίο ταυτοποιήθηκε ότι εστάλη από το εμπορικό κέντρο The Mall(!) και ουδεμία σχέση έχουν οι IP του Fimotro! Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να σωπάσουμε ούτε να σταματήσουμε την κριτική ακόμα και αν χρειαστεί να γράφουμε από τον... Bόρειο Πόλο!!!

Fimotro

Σ.Σ. Η υπόθεση θυμίζει μια άλλη παλαιότερη. Αυτή με το press-gr και το email που υποτίθεται ότι εστάλη από το γνωστό blog στο δημοσιογράφο Β. Χιώτη...

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ταυτοποίησε ότι ο Γιάννης Παπαγιάννης είναι διαχειριστής ιστολογίου fimotro, δημοσιεύματα του οποίου επικαλείται στη μήνυσή του ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

http://www.tovima.gr/media/article/?aid=412886&h1=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου