Keira Knightley: Κι όμως αγοροκόριτσο (!!)


Καιρό είχαμε να την δούμε και μας έλειψε. Ο λόγος για την Keira Knightley η οποία επανέρχεται δυναμικά με νέα ταινία. Η Αγγλίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το αυστραλέζικο Marie Claire για το τεύχος του Σεπτεμβρίου.

Η ηθοποιός μίλησε στον συντάκτη του περιοδικού για τα επαγγελματικά της αλλά και το ιδιαίτερο στιλ της.

«Μέχρι τα 14 ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν είχα φορέσει ποτέ μου φούστα. Ακόμα και τώρα έχω αδυναμία στα ανδρικά πουκάμισα και τα ανδρικά αρώματα».

Η Keira στην νέα της ταινία υποδύεται μία γυναίκα με αρκετά ψυχολογικά προβλήματα που ζει ένα θυελλώδη έρωτα με τον ψυχίατρό της.
Η Keira Knightley και ο Michael Fassbender παίζουν το συγκεκριμένο παράνομο ζευγάρι που ερωτοτροπεί με τρίτο πρόσωπο στη σχέση τον Viggo Mortensen.

Οι χαρακτήρες είναι πραγματικά πρόσωπα αφού ουσιαστικά το φιλμ αναφέρεται στη σχέση του Carl Jung με το μέντορά του Sigmund Freud και στην ανακάλυψη των ψυχιατρικών μεθόδων.

Η ηθοποιός με αφορμή την ταινία της ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την προδοσία: «Πιστεύω πως οι γυναίκες θεωρούν τη συναισθηματική προδοσία πιο σοβαρό παράπτωμα από την σωματική. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει με τους άνδρες οι οποίοι πιστεύουν ότι το να απατήσεις τη γυναίκα σου από σωματική ανάγκη δεν είναι και τόσο σοβαρό, γιατί πάνω από όλα μετράει το συναίσθημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου