Susan Boyle: Η ζωή της σε musical!

Το μόνο βέβαιο στην ιστορία της 50χρονης είναι ότι δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν και ειδικά από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μουσική βιομηχανία. Το μοναδικό ταλέντο της τής έδωσε βήμα για να γίνει αναγνωρίσιμη....

Πριν από δύο χρόνια, μια ταπεινή γυναίκα από ένα μικρό χωριό της Βρετανίας ανέβηκε στη σκηνή του "Britain 's got Talent" και μάγεψε κριτική επιτροπή και εν συνεχεία ολόκληρη τη Βρετανία. Σύντομα έγινε πασίγνωστη για το μοναδικό της ταλέντο στο τραγούδι.



Αφού έγινε η μορφή της κέρινο ομοίωμα, τώρα θα γίνει η ζωή της musical. Από τη νέα χρονιά που θα αρχίσει το musical, με τίτλο "I dreamed a dream" και θα διαρκέσει για 6 μήνες. Τη Susan Boyle θα υποδύεται η Βρετανίδα ηθοποιός Elaine C. Smith.

Ποια τα συναισθήματα της ταλαντούχας Boyle, σχετικά με το γεγονός; Δηλώνει πως ποτέ δεν το περίμενε ότι η ζωή της θα γινόταν θεατρικό έργο, αλλά ευελπιστεί ότι ο κόσμος θα το απολαύσει.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός ότι η Susan Boyle πέτυχε μια σπουδαία πρωτιά, που όμοιά της μόνο οι Beatles κατάφεραν να επιτύχουν το 1969: Να βρεθεί στην πρώτη θέση των Βρετανικών και Αμερικανικών charts δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο (2010).

Όσο για τα επόμενα της επαγγελματικά σχέδια; Η Boyle έχει προγραμματίσει μια περιοδεία διάρκειας 26 βδομάδων σε Βρετανία, αμερική και Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου