Στην Παλέρμο ο Αλέξης Τζόρβας!

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας συμφώνησε με την Παλέρμο για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τις απολαβές του να κυμαίνονται ανάμεσα στις 500 και τις 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.



Εδώ και καιρό αναζητούσε τρόπο και ομάδα για να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Η στιγμή φαίνεται ότι έφτασε για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Παλέρμο και μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό.
Η πρόκληση του Καμπιονάτο φαίνεται πως υλοποιείται για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Εδώ και μέρες ο Τζόρβας "ψαχνόταν" έντονα για τη μεταγραφή του ειδικά μετά τα όσα επακολούθησαν τον αποκλεισμό από την Οντένσε και τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του τριφυλλιού. Ο εκπρόσωπος του Τζόρβα είχε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της σικελικής ομάδας και κατέληξε σε συμφωνία, ενώ και με τον Παναθηναϊκό υπάρχει ταύτιση στο οικονομικό.
Καταλυτικό ρόλο στο να κλείσει άμεσα το ζήτημα έπαιξε η επιθυμία του προπονητή της Παλέρμο για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Από τη στιγμή λοιπόν που η υπόθεση του Στέφανο Σορεντίνο της Κιέβο "κόλλησε", οι άνθρωποι των Σικελών έστρεψαν το βλέμμα τους στον Τζόρβα.
Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Πέμπτη απέναντι στη Μακάμπι ο διεθνής γκολκίπερ δεν θα αγωνιστεί, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά του. Ίσως όμως ο αποκλεισμός του να έχει σχέση και με την συμφωνία του για να φορέσει τη φανέλα της Παλέρμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου