Μεταγραφή για την ΑΕΚ πριν τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Τιφλίδας?


Το 1-0 επί της Ντιναμό Τιφλίδας έδωσε… ανάσα στην ΑΕΚ, που πλέον ξεκινά την προετοιμασία της για τη ρεβάνς, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Και μέχρι το παιχνίδι στη Γεωργία, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να προχωρήσουν και στη μεταγραφή ενός μέσου, που αποτελεί σφοδρή επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ.


Η νίκη επί τη Ντιναμό… ζέστανε λίγο τον κόσμο της ομάδας και στη διοίκηση επιθυμούν να το κάνουν ακόμα περισσότερο. Και γι’ αυτό επιθυμία είναι να προχωρήσει μια τουλάχιστον μεταγραφική κίνηση, πριν το παιχνίδι στην Τιφλίδα. Άλλωστε, κινήσεις προανήγγειλε και ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Σταύρος Αδαμίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως συζητήσεις για το θέμα έγιναν και μετά το πέρας της αναμέτρησης του «ΟΑΚΑ». Και φαίνεται πως στην ΑΕΚ έχουν καταλήξει σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Πλέον αναμένονται οι κουβέντες να γίνουν πράξη, έτσι ώστε και ο Μανόλο Χιμένεθ να προλάβει, όσο μπορεί, να ετοιμάσει τον παίκτη που θα έρθει για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου