Με τρεις κινήσεις, γύμνασε 300 μυς!

 Μάθε την προπαίδεια του 100 σε όλο το σώμα σου.

Κάνε 10 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση και προσπάθησε να ολοκληρώσεις όσο πιο πολλούς κύκλους μπορείς μέσα σε 15 λεπτά. Πρέπει να ξεκουράζεσαι λίγο όταν νιώθεις έντονη κούραση. Μετά συνέχισε την προπόνηση μέχρι να λήξει ο χρόνος. Οσο βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση τόσο πρέπει να αυξάνεις το χρόνο προπόνησης.

 Καθίσματα
Στάσου όρθιος με τα πόδια να έχουν άνοιγμα ίσο με αυτό των ώμων. Βάλε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Λύγισε τα γόνατα, έτσι ώστε οι μηροί να έρθουν παράλληλα με το έδαφος. Μείνε για λίγο εκεί κι επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση του.
 Κάμψεις-τζούντο
Λάβε την κλασική θέση για κάμψεις και σήκωσε τη λεκάνη σου ψηλά. Αυτή είναι η αρχική θέση. Ρίξε το βάρος σου μπροστά και κατέβασε τους ώμους κοντά στο πάτωμα. Στη συνέχεια, σπρώξε τους ώμους σου προς τα πάνω και κατέβασε τη λεκάνη χαμηλά. Αντίστρεψε την κίνηση κι επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση του.
 Κοιλιακοί τρεξίματος
Ξάπλωσε ανάσκελα σε ένα στρώμα γυμναστικής με τα πόδια τεντωμένα και τα χέρια λυγισμένα στα πλάγια. Σήκωσε τον άνω κορμό και το δεξί χέρι ψηλά. Συγχρόνως, σήκωσε το αριστερό γόνατο, έτσι ώστε να ακουμπήσει τον δεξιό αγκώνα. Επανάφερε το σώμα στην αρχική θέση κι επανάλαβε με δεξί γόνατο κι αριστερό χέρι. Αυτό είναι 1 επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου