Τελικά θα μείνει μόνο το MEGA και ο ΣΚΑΪ;;

Η ΕΤ1, είναι υπό διακοπή λειτουργίας (αλήθεια γιατί δεν προχώρησε το κλείσιμο;) κι έχει την κάρτα εδώ και μέρες.
Η ΝΕΤ, το δυνατότερο χαρτί, απεργεί εδώ και μέρες και απαξιώνεται.
Η ΕΤ3, απεργεί εδώ και μέρες και επίσης απαξιώνεται μ'αυτόν τον τρόπο, καθώς οι τηλεθεατές λογικό είναι να..
ζουν το "μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται".
Το ΑΛΤΕΡ φαίνεται να μην έχει ελπίδα σωτηρίας κι έχει μήνες χωρίς πρόγραμμα.
Το STAR προσανατολίζεται σε μία βάρδια προγράμματος.
Ο ALPHA εφάρμοσε τη μία βάρδια και έκοψε τις παραγωγές που κοστίζουν.
Ο ΑΝΤ1 έγινε κανάλι των χαζολαμπερών show.
Δύο κανάλια δείχνουν να αντέχουν: τα "μνημονιακά" MEGA και ο ΣΚΑΪ, κι αυτό γιατί τα ΄χουν καλά με τη διαπλοκή. Όποιος συνθηκολογεί αντέχει πιό πολύ άλλωστε...
Όποιος κάνει το λάθος να είναι με τον λαό, καίγεται από χέρι.

Υ.Γ. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναδεικύονται νέα "ανεξάρτητα" μέσα, όπως διαδικτυακά. Ανεξάρτητα, ελεύθερα, αντικειμενικά μέσα, δεν πρόκειται να κυριαρχήσουν ποτέ. Απλά, τα παλιά, θα αλλάξουν -το κάνουν ήδη- προβιά και θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο της "προπαγάνδας" κι όχι ενημέρωσης από άλλες "συχνότητες". Και καλά κάνουν, αφού οι αναγνώστες τους τιμούν. Δεν αντέχουν χωρίς τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Το ιντερνετ δεν έφερε και δεν θα φέρει τη λύτρωση. Όποιος έχει το χρήμα νικά. Απλά πράγματα.
Καμία "επανάσταση στην ενημέρωση" δεν έγινε, ούτε θα γίνει ποτέ. Οι διαπλεκόμενοι θα κερδίσουν και πάλι. Την αλήθεια την επιζητούν όλοι, αλλά επειδή πονάει συνήθως, όταν τους τη δίνεις, σου γυρίζουν την πλάτη και ξαναγυρνούν στον απατεώνα που περιτυλίγει ευχάριστα το ψέμμα. Κι ο κόσμος θέλει να τον ταϊζεις ψέμμα. Αρκεί να έχει ωραίο περιτύλιγμα.
Η επανάσταση του διαδικτύου από πολίτες (κοινωνικά δίκτυα), είναι ένα ευχάριστο διάλλειμμα. Η ενημέρωση θα επιστρέψει -στο 100%- στους διαπλεκόμενους, γιατί έχουν το χρήμα κι όποιος έχει το χρήμα νικάει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου