Γυμνές διαγωνίστηκαν οι υποψήφιες στο Λιμενικό Σώμα... καταγγέλει η Λίτσα

Δείτε με τι ασχολείται η ελληνική Βουλή:

Κουτσό φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο (και ενδεχομένως μακριά γαϊδούρα χωρίς κάτω εσώρουχο :))! Αυτό ήταν το «γυμνάσιο» στο οποίο υποβλήθηκαν υποψήφιες κοπέλες για το Λιμενικό Σώμα σύμφωνα με τη γελοία καταγγελία που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμανατίδου στην επιτροπή Ισότητας της Βουλής.
Αναλυτικά, η βουλευτής περιέγραψε στα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, τα οποία για ευνόητους λόγους φαντασιώσεων, την παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το παραμύθι της Λίτσας, για την εξευτελιστική διαδικασία που φαίνεται να ακολουθείται στον διαγωνισμό  κατάταξης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος από τους "στρατόκαυλους" που κάνουν τις επιλογές, όπως λέει η Λίτσα.

Συγκεκριμένα η κυρία Αμανατίδου είπε «Υπάρχει μια ονομαστική καταγγελία [Ποια; Που; Αφού είναι ονομαστική γιατί δεν την κατέθεσε στη Βουλή;], η οποία κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, από μια υποψήφια διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το διαγωνισμό κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού, ανδρών και γυναικών, η οποία καταγγέλλει επώνυμα ότι στις υγειονομικές εξετάσεις στις οποίες κλήθηκαν οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι στις 10/11/2011, υπέστησαν εξευτελιστική μεταχείριση από την επιτροπή των γιατρών.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλεται πρώτον, ότι η επιτροπή αποτελείτο από άνδρες γιατρούς και υπήρχε μόνο μια γυναίκα γιατρός, η οποία αποχώρησε μετά την ακρόασή της από την αίθουσα. Δεύτερον, οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να βγάλουν όλα τα ρούχα τους, εκτός από το κάτω εσώρουχο ενώπιον της επιτροπής. Τρίτον, οι υποψήφιες αναγκάστηκαν γυμνές να τρέχουν και να κάνουν κουτσό, να γυρίζουν τα οπίσθιά τους και τα λοιπά (ξέρετε τώρα: να ανοίγουν ξαπλωμένες τα πόδια, να σκύβουν να πιάνουν διάφορα αντικείμενα απ' το έδαφος..). Είναι σοβαρή [πάρα πολύ σοβαρή! Τι να σου πω;] καταγγελία και αφορά το πώς είναι δομημένες οι επιτροπές από τα Υπουργεία και για τους άνδρες και για τις γυναίκες, γιατί και στους άνδρες γίνονται εξευτελιστικά πράγματα».

Αυτά ακούγονταν σε επιτροπή της Βουλής και εμείς πληρώσαμε γι' αυτή τη συνεδρίαση, τα μπόνους των βουλευτών!!! Άλλο ένα δείγμα για το ότι... δεν μας σώζει ούτε ο θεός ο ίδιος... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου