Καταρρέει η δημοτικότητα Παπαδήμου ! [Σοκ για τη διαπλοκή]

Oύτε ένα μήνα δεν κράτησε το θαύμα ! Ο εκλεκτός των ΜΜΕ , διορισμένος πρωθυπουργός κ.Λουκάς Παπαδήμος παρά της αγιογραφίας που απολαμβάνει από όλους σχεδόν τους μεγαλοδημοσιογράφους και τα εγχώρια παπαγαλάκια της διαπλοκής βλέπει τη δημοτικότητά του να καταρρέει . Τα θηριώδη ποσοστά των 75% και 80 % που κατέγραφαν οι δημοσκόποι είναι πλέον παρελθόν. το γιατί είχαν βέβαια γίνει εκείνες οι δημοσκοπήσεις το είχαμε καταγράψει εδώ.

Στη δημοσκόπηση της METRON ANALUSIS που δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Τύπο θετική γνώμη για τον κ.Παπαδήμο έχει μόνο το 32% των ερωτηθέντων .Έχει χάσει δηλαδή σε λιγότερο από ένα μήνα 45 έως 50% !!! σε θετικές γνώμες . Τέτοια κατάρρευση ειλικρινά δεν έχουμε δει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.



Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 18,8% έναντι 11%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,9%, ο ΛΑΟΣ με 5,9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3,8% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,7%.


Εκτός Βουλής μένουν, σύμφωνα με την έρευνα, η Δημοκρατική Συμμαχία και το Άρμα Πολιτών.


Καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο «κανένας» με ποσοστό 55,4%, ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 15,6% και ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 5,3%. Στις δημοτικότητες στελεχών, από τη ΝΔ ξεχωρίζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος.



Ασύμφορη η 27η Οκτωβρίου αλλά να μείνουμε στο ευρώ, λέει η πλειοψηφία των Ελλήνων



Ασύμφορη χαρακτηρίζει τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου και τη νέα δανειακή σύμβαση η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (60,9%), με μόλις 2 στους 10 να θεωρούν ότι η Ελλάδα θα έχει οφέλη από τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής.



Την ίδια ώρα, καθόλου ή ελάχιστα θεωρεί το 65,2% ότι μας έχει βοηθήσει η στάση που κρατάει η ΕΕ στην αντιμετώπιση της κρίσης και ίσως αυτό εξηγεί γιατί το 54,7% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα στο πλαίσιο εθνικού κράτους παρά σε ευρύτερες ενώσεις όπως η ΕΕ, κάτι που υποστηρίζει το 38,7%.



Ωστόσο, τα ¾ των ερωτηθέντων (74%) τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη, με μόλις 1 στους 10 να θεωρεί ότι η δραχμή θα βελτίωνε το οικονομικό κλίμα στο εσωτερικό της χώρας αλλά και την ανάκαμψη της Ελλάδας.



Μπορεί να χρεωκοπήσουμε, μπορεί και όχι...



Μοιρασμένες, τέλος, είναι οι εκτιμήσεις στην ελληνική κοινωνία για το αν η Ελλάδα θα καταφέρει να βγει από την κρίση ή τελικά θα χρεοκοπήσει.



Απαντώντας στη σχετική ερώτηση, την εκτίμηση ότι θα χρεοκοπήσουμε εξέφρασε το 43,1%, την ώρα που πεπεισμένο ότι θα τα καταφέρουμε έστω και δύσκολα δήλωσε το 41,3%.


. Δείτε
εδώ όλη την έρευνα αναλυτικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου